Šport > Nogomet
1940 ogledov

Grozljivka nogometnega asa: vlomilci mu ubili teto ter pretepli mamo

Rodolfo Pizarro Twitter
Prava tragedija je doletela družino mehiškega nogometnega reprezentanta, ki si kruh služi v Evropi.

Nogometni svet so pretresle grozljive novice iz Mehike, kjer naj bi po poročanju nogomanie in drugih športnih medijev pred dnevi vlomilci zadavili teto mehiškega nogometnega reprezentanta Rodolfa Pizarra, ki sicer brani barve grškega AEK-a. V incidentu sta bila grdo pretepena tudi nogometaševa mati in stric.

Do tragedije, v kateri je bila nogometaševa teta Elizabeth Tomas Gonzales najprej grdo pretepena in nato zadavljena, je prišlo v času, ko se je nogometaš nahajal v Evropi. Prav tako naj bi težje poškodbe utrpela njegova mati Laura Tomas de Pizarro, ki pa je bila na srečo že odpuščena iz bolnišnice.

Rodolfo Pizarro | Avtor: Profimedia Profimedia

Do tragedije naj bi prišlo potem, ko so nogometaševa mati, stric in hišna pomočnica odšli do tetine hiše, ker jih je skrbelo, saj se ni javljala na tečefon. Tam so naleteli na grozljive scene, vlomilci pa so se spravili tudi nad nogometaševo mater in strica, katera so grdo pretepli.

Še hujšo tragedijo je preprečila hišna pomočnica, ki je uspela poklicati pomoč, tako da so vlomilce pregnale policijske patrulje in reševalci, ki so se odzvali na klic. A na žalost je lahko reševalna služba le še potrdila smrt Pizarrove tete.

Rodolfo Pizarro | Avtor: Profimedia Profimedia

Po najnovejših novicah iz Mehike naj bi policija že prijela eno osebo, katero sumi povezave z zločinom. Šlo naj bi za medicinskega tehnika, ki je skrbel za Gonzalesovo in naj bi vlomilce oskrbel z vsemi potrebnimi podatki.

29-letni Rodolfo Pizarro sicer igra na poziciji ofenzivnega vezista in je večji del svoje kariere preživel pri največjih mehiških klubih. Nekaj let je branil še barve Inter Miamija, preden se je pred letošnjo sezono prvič preselil v Evropo in okrepil atenski AEK.

Rodolfo Pizarro | Avtor: Profimedia Profimedia

Pizarrov prestop iz Guadalajare v Monterrey je veljal za najdražji prestop znotraj mehiške lige, v preteklosti pa se ga je nekaj časa povezovalo celo z italijanskim gigantom Milanom. Na klubskem nivoju je osvojil tri mehiške državne naslove, en mehiški pokal ter dve ligi prvakov klubov Srednje in Severne Amerike.

Od leta 2014 je tudi stalni člane mehiške reprezentance in je zanjo zbral že 37 nastopov in pet zadetkov ter osvojil zlati pokal (nogometno prvenstvo Srednje in Severne Amerike). 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice