Šport > Nogomet
870 ogledov

Henryja snubi nekdanji velikan

Henry Lukaku Epa
Thierry Henry novi glavni trener Aston Ville?

Bil je zvezda francoske nogometne reprezentance in londonskega Arsenala, danes pa pri 40-ih z velikimi koraki stopa na trenersko pot. Thierry Henry. Sprva previdno. Zadnji dve sezoni je pomočnik v belgijski reprezentanci. A ta se je prebila med štiri najboljše na svetu. In marsiko zna povedati, da je med najbolj zaslužnimi za to prav Henry. Predvsem Romelu Lukaku naj bi pod njegovim mentorstvom zelo napredoval. Morda pa bo že v novi klubski sezoni glavni trener!

SP 2018 Šport Belgija po porazu žalostna, a ponosna

Največji ugled uživa v Angliji. In prav tam si ga želijo. Navijači Arsenala že kako leto nazaj. Zdaj pa novi lastnik Aston Villa. V petek je namreč prišlo do spremembe v lastništvu kluba. Večinski delež je kupil egipčanski milijarder Wes Edens, ki je tudi solastnik NBA-kluba Milwaukee Bucks. In Edens si po poročanju angleških medijev želi trenerja Steva Bruca zamenjati z Henryjem.

Da je morda res nekaj na tem potrjuje Henryjeva poteza, da se je umaknil z mesta strokovnega komentatorja na angleški televiziji Sky Sports. Povsem se namreč želi posvetiti trenerskemu delu.

Milan Mandarić Kaj pa Olimpija? Šport Mandarić vključen v nakup nekdanjega angleškega prvaka

Novi lastnik Aston Ville, ki bo najprej rešil finančnega težave, ima jasen cilj: po treh letih klub pripeljati nazaj v premier ligo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.