Šport > Nogomet
664 ogledov

"Ko sem videl, kakšna je roka, se mi je stemnilo"

Nikola Gatarić zlomljena roka NK Celje
Hrvaški napadalec v dresu Celja Nikola Gatarić 12. kola Prve lige TS ne bo ohranil v lepem spominu.

Nogometaši Celja so včeraj v 12. kolu državnega prvenstva gostovali pri Gorici, ta je zmagala (2:1), tekmo pa je nesrečno končal celjski nogometaš Nikola Gatarić.

Olimpija Ljubljana Prva liga Šport Olimpija ekspresno nazaj na prvo mesto

Član prve ekipe NK Celje je v drugem polčasu takoj po vstopu v igro v 57. minuti po prvem dotiku z žogo utrpel dvojni zlom desne roke, so sporočili iz celjskega kluba. Gatarić je končal v bolnišnici v Šempetru pri Gorici, potrebna je bila operacija.

"Počutim se veliko bolje, kot sem se v trenutku, ko se je vse skupaj zgodilo. Resnično sem čutil grozne bolečine. Težko jih opišem. Hudo je bilo. Ne spominjam se točno vseh podrobnosti, a vem, da sem izbijal žogo. Prav tako se spominjam, da je nekaj zelo počilo. Ko sem videl, kakšna je roka, se mi je stemnilo. Potreboval sem nekaj časa, da sem prišel do zraka, saj me je strašansko bolelo," je o poškodbi za klubsko spletno stran dejal Gatarić.

Ljubomir Moravac Ljudski vrt Ljubomir Moravac Šport "Občasno še vedno čutim roko, ki je nimam"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.