Šport > Nogomet
20 ogledov

Mou: "Še naprej bi bil rad fantastičen"

Mourinho nadaljuje z revolucijami pri kraljevem klubu. Zdaj želi ob igrišče prip Žurnal24 main
"Imate kemik? Ste pripravljeni? 600 minut, 10 ur … toliko časa sem vam namenil v septembru," je za svoje "prijatelje" novinarje seštel Jose Mourinho. "Še naprej bi bil rad fantastičen."

Realova tekma 6. kola Primere z Deportivom se začne ob 21.00. Pred tem Barcelona igra z Mallorco. Več o tem lahko preberete tukaj.

Trener madridskega Reala, Jose Mourinho, si pred nedeljsko tekmo z Deportivom ni mogel pomagati, da ne bi uprizoril svoj nov mali teater. Španski mediji so mu v zadnjih dveh tednih pogosto očitali, da jim ne dovoli vpogleda na Realove treninge in dostopa do nogometašev. Portugalski strateg je prilil nekaj dodatnega olja na ogenj, ko je v petek zaprl trening in odpovedal novinarsko konferenco. V soboto se je le prikazal pred novinarji in se odločil, da bodo njegove iskrice z njimi glavna tema pogovora. "Pa sem mislil, da bo to vaše prvo vprašanje, a je bilo šele četrto," je z velikim nasmeškom odgovoril, ko so ga vprašali, zakaj toliko skrivanja. "Imate kemik? Ste pripravljeni? 600 minut, 10 ur … toliko časa sem vam namenil v septembru. Imel sem 13 novinarskih konferenc. To je fantastično. Povejte mi, če jih ima še kakšna ekipa na svetu toliko. Še naprej bi bil rad fantastičen."

Mourinho je nadalje zanikal, da s tem pozornost od nogometašev namerno preusmerja nase, da bi igralci trenirali brez pritiska medijev. "Vi ste tisti, ki polnite televizijski čas in strani v časopisih z mano, jaz tega ne iščem." Tak Mourniho pač je. Nič drugače ni bilo že pri Chelseaju in lani v Interju. Februarja denimo se je z diciplinsko komisijo Serie A dogovoril, da plača 13.000 evrov kot poravnavo po sporu z enim od novinarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.