Šport > Nogomet
4455 ogledov

"Naomi Campbell ni želela na prvem zmenku, najboljša je Carmen Electra"

Saša Ćurčić Profimedia
Nekdanji srbski reprezentant ima na zalogi kar nekaj zgodb.

Saša Ćurčić, nekdanji igralec klubov OFK Beograd in Partizan, je bil eden prvih srbskih nogometašev, ki je zaigral v Premier League. Leta 1995 je okrepil Bolton, nato je prestopil v Aston Villo, kasneje pa je branil tudi barve londonskega Crystal Palaca.

Srbski vezist je bil sicer znan po zelo burnem življenju zunaj zelenic in številnih zabavah, ki jih je prirejal. Na njih, tako zatrjuje, so se zbirali številna znana imena, tudi tista izven športa. Po prestopu v Crystal Palace je takoj kupil razkošno stanovanje v Londonu, o zabavah v njem pa se je govorilo po celem Otoku.

"V devetdesetih sem bil z vsako drugo manekenko. Nikoli nisem plačal za seks, raje bi se ubil, kot pa naredil to. Nikoli nisem bil niti s prostitutko, pa tudi ne s kakšno starleto s silikonom. Plastika ne sodi v mojo družbo, všeč so mi samo naravna dekleta," je v intervjuju za srbski Informer dejal Ćurčić.

Trdi, da je 'ujel' tudi slavno Naomi Campbell. "Bila je goreča navijačica Palaca. Nekoč je prišla na tekmo in spoznala sva se v VIP prostorih. Po nekaj tednih sem jo povabil na zabavo, ki sem jo priredil. Kmalu sva se začela srečevati, a ni želela spati z mano na prvem zmenku. Je težka ženska. Šelo po dvajsetem zmenku je bila pripravljena. Seksala sva tridesetkrat," je izjavil Ćurčić. Zveza ni dolgo trajala, Srba je motila njena neurejenost in nagnjenje h kokainu.

"Gnusijo mi se ženske dlake, ona pa jih je puščala po celotnem stanovanju. Bila je neurejena, tako kot vse manekenke. Ima šminko in gre v posteljo. Gnusno. Takšne takoj brcnem v rit in jim rečem, da lahko spijo na balkonu. Ob tem je še veliko vlekla koakain, povzročila je precej incidentov, žalila je hišne pomočnice, jih obmetavala s pepelnikom... Povzročala je škandale v diskotekah in odločil sem se končati to zgodbo," pravi zdaj 48-letni Ćurčić.

Med ženskami, ki so (naj bi) pristale v njegovi postelji, je izpostavil Carmen Electro: "Bil sem tudi z Evo Herzigovo, ampak Carmen je najboljša pri seksu. Z njo sem počel vratolomije v bazenu do sedmih zjutraj. Ona je bila najbolj nora."

Carmen Electra | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 1
  • Majazmaja 09:06 15.oktober 2020.

    ... In potem se je zbudil.