Šport > Nogomet
5389 ogledov

"On je umazan, treba ga bo nekajkrat udariti"

Mitja Viler Rangers MB NK Maribor/Twitter Mitja Viler je zabil edini gol Maribora na Ibroxu.
Mariborčani se po porazu v Glasgowu pripravljajo na nadaljevanje prvenstva in povratno tekmo proti Škotom.

Nogometaši Maribora so v četrtek na prvi tekmi tretjega kroga kvalifikacij za Ligo Evropa po neprepričljivi predstavi v gosteh klonili proti Glasgow Rangers s 3:1.

Maribor Liga Evropa Šport Maribor do gola v gosteh, a pot do povratka bo dolga

Na povratni tekmi jih torej čaka težko delo, še prej pa se bodo v okviru državnega prvenstva pomerili z Gorico. Trener Darko Milanič po vrnitvi s Škotske ni skoparil s kritikami na račun svojih varovancev, na udaru se je znašel predvsem Amir Dervišević.

"To, da že v peti minuti narediš tako napako pri sprejemu žoge, ne more biti posledica utrujenosti zaradi napornega ritma. Pri drugem zadetku smo spet naredili napako, podobno, kot smo jo na tekmi proti Aluminiju nekaj dni pred tem. Tudi tretji zadetek je bil nepotreben," je pojasnil Milanič.

Sramoten incident Šport Sodnik obležal z razbito glavo, tekma prekinjena

Strelec edinega mariborskega zadetka v Glasgowu Mitja Viler je obžaloval slabšo igro v obrambi, ki je botrovala porazu, izpostavil je agresivnost Škotov. Predvsem mu je v spominu ostal en nogometaš.

"Bili so zelo agresivni. Predvsem napadalec (Alfredo Morelos, op. a.), za katerega sem prepričan, da bomo o njem še veliko slišali, nas je tolkel in bil vseskozi nevaren. Je zelo umazan igralec. V Mariboru ga bo moral vsak malce udariti po nogi, da se bo umiril," je mlademu Kolumbijcu sporočil bočni branilec vijoličastih.

Povratno srečanje med Mariborom in Rangers v Ljudskem vrtu se bo začelo v četrtek ob 20.15.

Alfredo Morelos | Avtor: Epa Epa

 

Komentarjev 1
  • Annabelle_Penman 15:37 11.avgust 2018.

    Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home.my zadnje plače je bilo 4500 $ za delo 25 ur na teden na spletu. Moja sestra je že nekaj mesecev v povprečju 20000 $ in ...prikaži več dela približno 30 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. Potencial pri tem je neskončen. To p0čnemm ➤➤➤➤ ➤ www.Earn91.Com