Šport > Nogomet
1190 ogledov

Podcenjevalni Španci preimenovali Mariborčane

Damjan Bohar NK Maribor
Španski mediji so se zmotili pri štirih priimkih nogometašev slovenskih prvakov.

Moštvo Seville je pred tekmo z Mariborom v okviru drugega kola Lige prvakov v vlogi velikega favorita. Temu ne oporekajo španski mediji, ki 14-kratnim slovenskim prvakom ne posvečajo velike pozornosti.

Pravzaprav bi lahko rekli, da so Španci zelo površni pri analizah vijoličastih. Različni mediji so po ustaljeni praksi skušali napovedati začetno enajsterico obeh ekip, več kot očitno pa pri četi Darka Milaniča niso pazili na nekatere osnovne podatke.

Liga prvakov Sevilla Maribor Igra milijonov Šport En igralec Seville dvakrat dražji kot vsi Mariborčani

Damjan Bohar, ki je zabil gol moskovskemu Spartaku, je tako postal Bahar. Martin Milec se je za eno od športnih televizij preimenoval v Mileviča, Martin Kramarić je izgubil en samoglasnik in postal Krmarić, Lior Inbrum pa je doživel korenito preobrazbo in se spremenil v Einbroma.

Poleg tega so Španci precej netočno navedli morebitne branilce v prvi postavi Maribora. V nekaterih verzijah se v zadnji liniji pojavlja poškodovani Marko Šuler, v nekaterih drugih pa naj bi priložnost od prve minute dobila Adis Hodžić in Žan Kolmanič, ki sicer nastopata za mlado ekipo Maribora.

Real Betis navijači Stiskali bodo pesti Šport Za Maribor na tisoče "zeleno-belih" prebivalcev Seville
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.