Šport > Nogomet
19237 ogledov

Pred lokalom pet nabojev v glavo nogometaša

umor Martin Janušev Skopje twitter
Ubiti 28-letnik naj bi bil brat poveljnika posebne policijske enote.

V petek pozno popoldne je bil pred lokalom Red Kafe v skopskem naselju Aerodrom ustreljen 28-letni Martin Janušev. Gre za nekdanjega nogometaša, ki je igral za različne makedonske klube, nastopal je tudi na Madžarskem. Nazadnje je igral za skopsko Lokomotivo, v poslednjem obdobju pa se je ukvarjal z borilnimi veščinami.

Janušev je bil štirikrat ali petkrat ustreljen v predel glave in vratu, organi pregona pa še vedno niso našli napadalca. Očividci so policiji povedali, da je ta nosil sivo jakno.

Policija špekulira, da je morilec poznal Januševa, šlo naj bi za starega znanca organov pregona. Z nekdanjim nogometašem naj bi se pred kratkim sprla.

Nekateri makedonski mediji so navedli še, da je bil ubiti 28-letnik brat poveljnika makedonskih specialnih polcijskih enot, poznanih pod imenom Alfa.

sveča Šok Šport Umrl nekdanji nogometaš Ajaxa

Janušev že na mestu zločina ni kazal znakov življenja, prepeljan je bil v bolnišnico Sveti Naum Ohridski, kjer so potrdili njegovo smrt.

"V bolnišnico je prispel brez znakov življenja. Kljub temu so ga zdravniki 40 minut skušali reanimirati, toda brez uspeha," so zapisali na makedonskem ministrstvu za zdravje v izjavi za javnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.