Šport > Nogomet
1073 ogledov

Pri Barçi se držijo za glavo, eden ključnih igralcev že končal s sezono

Gavi Profimedia
Zle slutnje so se uresničile.

Potem ko je zaradi grde poškodbe kolena Gavi v 26. minuti moral zapustiti zelenico v Valladolidu, na kateri sta se pomerili španska in gruzijska reprezentanca, se je uresničil tisti najbolj črn scenarij.

Poškodba Gavija je tako zelo huda, da bo moral izpustiti celotno sezono, kar pa bolj kot za špansko reprezentanco – najverjetneje bo manjkal tudi na Euru – predstavlja prvovrsten šok za Barcelono. Gavi je namreč eden ključnih mož blaugrane, ki zaradi finančnih težav že tako ali tako v kadru nima obilice kakovostnih oz. izkušenih nogometašev.

Potem ko je Gavi danes opravil dodatne preglede v Barceloni, so Katalonci potrdili, da gre za strgano sprednjo križno vez v desnem kolenu ter še poškodbo meniskusa. V naslednjih dnevih ga čaka operativni poseg, so še dodali v katalonskem klubu. Po prvih predvidevanjih bo z zelenic odsoten vsaj osem mesecev, poroča španski As.

Gavi | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.