Šport > Nogomet
72 ogledov

Rimljani izrekli zaupnico De Rossiju

De Rossi Epa
Nekdanji kapetan rimskega velikana Daniele De Rossi do nadaljnjega ostaja glavni trener AS Rome.

Italijanski nogometni prvoligaš Roma, ki ga zvečer čaka povratna četrtfinalna tekma evropske lige proti Milanu, je objavil, da bo Daniele De Rossi ostal trener ekipe dolgoročno, je poročala francoska tiskovna agencija AFP.

Nekdanji kapetan Rome je v klub prišel kot začasni trener po januarskem slovesu Joseja Mourinha, ekipa pa je pod njegovim vodstvom doživela preporod, tudi prvo četrtfinalno tekmo evropske lige v Milanu je dobila z 1:0.

De Rossi | Avtor: Epa Epa

Roma je trenutno peta v domačem prvenstvu in je v dobrem položaju, da si zagotovi igranje v ligi prvakov v prihodnji sezoni, saj bo najverjetneje tudi peto mesto v serie A dovolj za igranje v ligi prvakov po dobrih evropskih predstavah italijanskih klubov.

Roma ima štiri točke prednosti pred šestouvrščeno Atalanto in je le dvakrat izgubila pod De Rossijevim vodstvom - enkrat proti bodočemu italijanskemu prvaku Interju, enkrat pa v osmini finala evropske lige proti Brightonu.

Mourinho Ostro sporočilo Šport Mourinho udaril po lastnikih Rome: "Odstranili so me tisti, ki ..." Mourinho Razkrita vsebina Šport Užaljeni Mourinho igralcem Rome pustil osorno sporočilo

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.