Šport > Nogomet
152 ogledov

Srbska pevka psovala zvezdnika

robin van persie EPA
Srbski pevki Jeleni Karleuši se je zameril nekdanji član Arsenala in Manchester Uniteda Robin van Persie.

Nizozemski zvezdnik Robin van Persie, ki je svoje najboljše predstave kazal v dresu angleških velikanov Arsenala in Manchester Uniteda, si je na tekmi turškega pokala nakopal nove sovražnike, predvsem pa sovražnico.

Navijači Bešiktaša so članu Fenerbahčeja najverjetneje zamerili edini zadetek na tekmi, poleg tega pa je Nizozemec že prej poskrbel za izključitev Srba Duška Tosića. Ta je nasedel provokacijam van Persieja in napadalca udaril z glavo in seveda prejel rdeči karton. Rdeče je po tekmi videla tudi Tošićeva partnerica, gre za srbsko pevko Jeleno Karleušo.

"R. van Persije je neumen pof .... Zlomi si nogo, kreten," je na twitterju v angleščini zapisala srbska diva. Pri tem je sicer nekoliko zamenjala besedi break (zlomiti) in brake (zavora).

Kasneje je zapisano izbrisala na željo svojega moža. "Duško me je zaprosil naj odstranim tvit o van Persieju in sem ga. Kaj naj rečem? Nimam rada umazanih igralcev. Poljubčki vsem navijačem Bešiktaša."

Van Persie se je na tekmi sicer sprl še z nekdanjim soigralcem in prijateljem pri Arsenalu Oguzhanom Ozyakupom. Nizozemec je bil zamenjan v 88. minuti ob stoječih ovacijah navijačev Fenerbahčeja.

Komentarjev 1
  • Dixon 10:07 07.februar 2017.

    Objavljate člane o rumenjakih in turški ligi, ni pa niti enga članka o nfl in superbowlu.