Šport > Nogomet
2957 ogledov

Tako se Dani Alves obnaša v zaporu

Dani Alves Epa
Nekdanji zvezdnik Barcelone je v priporu že več kot mesec dni.

Brazilec Dani Alves se v priporu, kamor so ga nastanili 20. januarja, potem ko je bila proti njemu vložena prijava zaradi spolnega napada, ne obnaša nič kaj zvezdniško.

Nekaj podrobnosti nogometaševega vsakdana je v pogovoru za španski televizijski program El Programa de Ana Rosa razkril eden izmed Alvesevih sojetnikov v ustanovi Brians II Penitentiary Center.

Povedal je, da se Alves večino časa drži zase in vestno opravlja svoje dolžnosti, pripravljen pa je tudi finančno pomagati sojetnikom, ki si težje privoščijo nujne življenjske potrebščine.

"Pomaga po svojih močeh. Ne vzbuja pozornosti in zelo je prijazen do ljudi. Ne obnaša se kot zvezdnik. Nekaj paznikov mu piha na dušo, nekaterim je celo všeč, da je tukaj z nami," je povedal neimenovani zapornik.

Alves naj bi konec lanskega leta v nočnem klubu Sutton v Barceloni posilil 23-letno dekle. Brazilec, nazadnje član mehiškega Pumasa, vse od pridržanja vztraja, da je nedolžen, je pa zato v samo nekaj tednih večkrat spremenil svojo plat zgodbe, s čimer si ni storil prav nobene usluge.

Potem ko je v eni izmed izjav priznal spolni odnos, ki naj bi bil sporazumen, je pred dnevi šokiral s trditvijo, da je bil v resnici on tarča spolnega napada. Več o tem TUKAJ.

zapor rešetke celica Spreminja zgodbe Šport Nogometni zvezdnik ostaja v zaporu: Pravzaprav sem jaz žrtev Dani Alves Zasuk Šport Posilstva obtoženi zvezdnik šokiral s to potezo
Komentarjev 1
  • Pišmevuh 15:22 23.februar 2023.

    Do zdaj je vsem dala zastonj, on pa ji je zgleda premalo plačal. Kakih 5 mio, bi se bila pripravljena poravnat. Babe so babe, najboljše so slabe.