Šport > Nogomet
4788 ogledov

Posilstva obtoženi zvezdnik šokiral s to potezo

Dani Alves Profimedia
Brazilski nogometni veteran Dani Alves je še četrtič spremenil svojo izjavo, kar zadeva obtožbe o domnevnem posilstvu 23-letnega dekleta.

Odvetniki brazilskega nogometaša Danija Alvesa so začeli s pripravo nove obrambne strategije, potem ko je 39-letni nekdanji član Barcelone priznal spolne odnose z dekletom, ki ga obtožuje posilstva.

Alves naj bi konec lanskega leta v nočnem klubu Sutton v Barceloni napadel 23-letno dekle, ki je 2. januarja vložilo prijavo, v njej pa je navedlo, da se jo je 39-letnik neprimerno dotikal, nato pa ji je sledil do stranišča, kjer naj bi jo posilil.

Španski mediji so celo pridobili zapisnik njenega zaslišanja, v katerem je razkrila več neprijetnih podrobnosti srečanja z slavnim nogometašem. Več o tem si preberite TUKAJ.

Joana Sanz šok Šport Nov udarec za zvezdnika Barçe v zaporu: tokrat mu ga je zadala žena

Nogometni zvezdnik je v prvem odzivu na obtožbe povedal, da je bil takrat res v nočnem klubu, vendar je zanikal kakršnokoli spolno nasilje, trdil je celo, da dekleta ne pozna.

Kasneje je svojo zgodbo spremenil in priznal, da je med njima prišlo do komunikacije. Nato je šel še korak dlje in trdil, da je šlo zgolj za otipavanje, v najnovejši različici uradne izjave pa je priznal, da je prišlo do spolnega odnosa oziroma penetracije. 

Njegovi odvetniki bodo zdaj obrambo gradili na predpostavki, da je bil spolni odnos sporazumen. Če bo Brazilec spoznan za krivega, mu grozi celo do 12 let zapora.

Alves je bil pridržan 20. januarja in je trenutno še vedno v priporu.

Zapor Legenda Barce Šport V zaporu deli avtograme, to so podrobnosti domnevnega posilstva

 | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.