Šport > Nogomet
18995 ogledov

Želela se je fotografirati z Ronaldom, njegova poteza pod plazom kritik

Cristiano Ronaldo Reševalni pas/Twitter
Zvezdnik Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo na nenavaden način zavrnil prošnjo za fotografiranje.

Simpatična zdravstvena reševalka je na četrtkovi tekmi Lige Evrope v Kišinjevu med Šerifom iz Tiraspola in Manchester Unitedom želela izkoristiti trenutek in se le nekaj minut po njegovem zadetku slikati z enim najbolj ikoničnih nogometašev vseh časov Cristianom Ronaldom. Pripravila je telefon, povprašala superzvezdnika za fotografijo, ta pa jo je s svojo levico nežno odmaknil in odšel proti garderobi. 

Mladenka, ki je ob stadionu bila v vlogi zdravstvene reševalke, seveda ni mogla skriti razočaranja, poteza Cristiana Ronalda, za katerega je to bil prvi gol v tej sezoni, pa je seveda hitro zaokrožila po družbenih omrežjih.

Šokirana reševalka na tekmi v Moldaviji | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Ronaldo je na tekmi v Kišinjevu zadel že v prvem polčasu, in sicer iz 11-metrovke v 39. minuti, ko je postavil tudi končni izid tekme (2:0). Na družbenih omrežjih je njegova poteza sicer naletela na mešane odzive, nekateri so zapisali, da je egoističen, medtem ko so mu drugi stopili v bran in zapisali, da CR7 ni robot, da bi se vseskozi slikal s svojimi privrženci.

To sicer ni prvi incident, ki ga je imel Ronaldo ob odhodih s stadiona v garderobe. Pred časom je razbil telefon dečku

Cristiano Ronaldo Opravičilo Šport Mati dečka, ki mu je Ronaldo razbil telefon: Poklical je in me spravil v solze Cristiano Ronaldo Uradno se opravičil Šport Incident v Angliji! Noro, kako se je Ronaldo spravil nad mladega navijača
Komentarjev 1
  • munja 08:38 17.september 2022.

    Egoist in prepotentnež, poln sam sebe.