Šport
22 ogledov

Norčije slovenskih košarkarjev

Uroš Slokar je po uspešnem koncu tedna z razlogom nasmejan. (Foto: KZS/www.alesf Žurnal24 main
Slovensko košarkarsko reprezentanco čaka ob 20. uri zgodovinski obračun četrtfinala SP s Turčijo. Da ne boste preveč napeti, si v videu oglejte, kaj tedaj, ko niso na tekmah, počnejo Slovenci.
RAZPORED PO SOBAH: Sani Bečirović in Primož Brezec, Goran Jagodnik in Jaka Lakovič, Jaka Klobučar in Gašper Vidmar, Uroš Slokar in Miha Zupan, Boštjan Nachbar in Samo Udrih, Goran Dragić in Hasan Rizvić

Vse o Turčiji 2010 najdete na našem miniportalu. Obiščite pa tudi Žurnalov Facebook profil in napovejte zmagovalca tekme s Turčijo.

Treningi, tekme, masaža, sprostitev. Vse to je del košarkarjevega vsakdana, ki na svetovnem prvenstvu pride do izraza še pogosteje, slovenska reprezentanca, ki je nastanjena v hotelu Polat Renaissance, pa pri tem ni izjema. Vse se začne z dobrim zajtrkom in konča z uspešnim treningom, masažo ali pa tekmo, ki prinaša boj za izjemno uvrstitev.

OBIČAJEN URNIK SLOVENSKE REPREZENTANCE
Bujenje – zajtrk – odhod na trening – trening – kosilo – počitek – bujenje – malica – sestanek – odhod na trening/tekmo – trening/tekma – večerja – počitek.

Kaj počne reprezentanca, ko je ne vidite na TV zaslonih? Oglejte si v spodnjem videu:

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.