Šport
20 ogledov

Pri Realu razmišljajo o Sarmi

samir handanović EPA
Ker prihod Davida de Gee ni zagotovljen, Madridčani razmišljajo o vratarju Interja oziroma Tottenhama.

Real Madrid že nekaj časa lovi podpis Davida de Gee. Ker ga želi Manchester United na vsak način zadržati, pa kraljevi klub razmišlja tudi o drugih opcijah, med njimi je tudi prvi vratar slovenske reprezentance Samir Handanović.

De Gea sicer še vedno ni podpisal nove pogodbe z Manchester Unitedom, ki bi mu na teden prinesla 200.000 funtov. Španec ima z "rdečimi vragi" pogodbo sicer sklenjeno do konca prihodnje sezone. Ker Realu grozi prepoved trgovanja v letu 2016, želi že v naslednjem prestopnem roku pripeljati De Geo. V kolikor to ne bo mogoče, Madridčani ne bodo čakali in se bodo podali v boj za podpis Handanovića ali Huga Llorisa.

Real bo torej v naslednjem prestopnem roku z vsemi topovi prišel po De Geo, za katerega je Louis van Gaal pred dnevi zatrdil, "da so mu ponudili ogromno denarja." United najbrž ne bo dopustil, da bo Španec prišel v zadnje leto svoje pogodbe, saj bi nato lahko odšel kot prost igralec, klub z Old Trafforda pa je zanj plačal krepko več kot 20 milijonov evrov.

Če bi De Gea odšel v Madrid, kamor ga vleče tudi njegovo dekle Edurne García Almagro, bi bil Lloris tarča Uniteda. V kolikor pa se to ne bo zgodilo, je poleg Llorisa na seznamu Reala le še Handanović, poroča The Telegraph.

In kaj bo z Ikerjem Casillasom? Dolgoletni vratar Reala je pred dnevi sicer dejal, da bi si želel ostati v klubu tudi, če ne bo prvi vratar. Vendar pa ga Angleži že nekaj časa povezujejo z odhodom v Arsenal, ki prav tako išče novega čuvaja mreže.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.