Šport
109 ogledov

Za slovo poraz v Nemčiji

Göppingen Rokometaši Göppingena so dobili vseh šest tekem v predtekmovalni skupini C.
Koprčani so končali z nastopanjem v pokalu EHF.

Rokometaši Kopra 2013 so v zadnjem krogu skupinskega dela evropskega pokala EHF v gosteh izgubili proti nemškemu Göppingenu (31:26) in končali nastope v tem tekmovanju. Na šestih odigranih tekmah v skupini C je dosegla eno zmago in doživela pet porazov. Edino zmago je dosegla na uvodni tekmi na Finskem, ko je premagala Cocks, nato pa nanizala pet porazov v nizu proti Göppingenu, hrvaškemu Nexeju in Cocksu.

Koprčani niso bili kos dvakratnim zmagovalcem pokala EHF v minulih dveh sezonah 2015/16 in 2016/17 in so si že po petnajstih minutah igre pridelali zaostanek sedmih golov (11:4). V nadaljevanju so zaigrali veliko bolje, v 27. minuti so se približali na vsega tri gole (13:10), a nato porazno odigrali končnico prvega polčasa in se na veliki odmor podali s primanjkljajem šestih zadetkov (17:11).

Zasedba iz Göppingena, kjer že vrsto let igra slovenski vratar Primož Prošt, je v drugem polčasu imela vse niti igre v svojih rokah in koprski ni ponudila niti najmanjše možnosti za preobrat. V koprski ekipi so Nino Grzentič, Tilen Sokolič in Adam Bratkovič dosegli po pet golov.

veselin vujović Hlajenje Šport EHF kaznovala Veselina Vujovića

Pokal EHF (skupina C), 6. kolo:

Göppingen - Koper 31:26 (17:11)
Šešum 7; Grzentić, Sokolič, Bratkovič po 5.

Cocks - Nexe Našice 20:22 (10:14)

LESTVICA:
1. Göppingen 12 točk
2. Nexe Našice 8
3. Koper 2
4. Cocks 2

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.