Šport
3091 ogledov

Za športnim asom se je izgubila vsaka sled, njegovo mater našli umorjeno

Sergio Brown Epa
Ameriško javnost je pretresla novica o izginotju nekdanjega uspešnega igralca ameriškega nogometa ter smrti njegove matere.

Ameriška policija preiskuje primer izginotja nakdanjega igralca ameriškega nogometa v ligi NFL Sergia Browna in umora njegove matere. Nekdanji safety, ki je najglobji vtis pustil pri New England Patriots in Indianapolis Colts, je bil pred nekaj dnevi skupaj s svojo materjo proglašen za pogrešanega, zdaj pa je policija odkrila njeno truplo.

Policija iz zvezne države Illinois je truplo nesrečne Myrtle Brown odkrila sredi potoka v gozdičku v bližini njenega doma v okrožju Cook. Vzrok smrti naj bi bila serija udarcev, ki jih je utrpela, na telesu pa je policija odkrila številne znake fizičnega nasilja.

Sergio Brown | Avtor: Epa Epa

Sestra tragično preminule Brownove Sheila Simmons je razkrila, da naj bi njena sestra in nečak pred dnevi izginila, ko pa je vstopila v sestrin dom, je tam odkrila precejšen kaos, stvari pa naj ne bi bile na svojem mestu, kot da bi nekdo precej neposrečeno poizkušal prikriti, kaj se je dogajalo.

Policija zaenkrat še ni sporočila, če je Sergio Brown osumljen umora, ali je tudi on žrtev. Za nekdanjim igralcem ameriškega nogometa se je zaenkrat izgubila vsaka sled, policija pa naj bi sprožila obsežno iskalno akcijo.

Sergio Brown | Avtor: Epa Epa

35-letni nekdanji safety je v najelitnejši ligi ameriškega nogometa preživel sedem sezon, potem ko je v ligo NFL vstopil leta 2010 s kolidža Notre Dame. Dve leti je bil član ekipe New England Patriots, tri Indianapolis Colts, medtem ko je svoji zadnji dve sezoni preživel pri Jacksonville Jaguars in Buffalo Bills. Vmes je bil tudi član Atlante Falcons, za katero pa ni zbral uradnega nastopa.

Segio Brown je v svoji karieri zbral 144 "tacklov", ima pa tudi 2,5 "sacka" (rušenje nasprotnega podajalca) in eno prestreženo žogo ter 10 prekinjenih podaj. V svojih prvih petih sezonah se je s Patriots in Colts vsako sezono uvrstil v končnico, v sezoni 2011 pa je z New Englandom prišel vse do super bowla, kjer je moral na koncu priznati premoč New York Giants s 17:21.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice