Šport
4616 ogledov

Mayweather zdaj s striptizeto iz svojega kluba

Floyd Mayweather Profimedia
Nekdanji boksarski zvezdnik je našel 'ljubezen svojega življenja'.

Legendarni boksar Floyd Mayweather Jr., ki v karieri ni izgubil profesionalnega dvoboja, v 50 borbah je vselej slavil, je v zvezi z striptizeto Anno Monroe. Ta je sicer zaposlena v Mayweatherjevem striptiz klubu Girl Collection v Las Vegasu.  Par je skupaj že nekaj mesecev, na začetku leta pa sta veselo novico razodela tudi prijateljem. 

"V posel s striptiz klubi sem vstopil, ker vem, da prsi, glasba in alkohol nikoli ne bodo šli iz mode," je sicer pred časom dejal boksarski šampion. Zdaj je v svojem poslu našel še ljubezen.

"Videvata se, ko se za to odloči Floyd. Želi si še enega otroka in želi, da bi mu Anna bila mati. Prek FaceTima sta na novo leto govorila z njeno družino in ji sporočila, da sta v zvezi," je za Sun dejal prijatelj družine. Anna je bila rojena v ZDA, a se je kasneje s starši, ti so na Otoku dobili službo, preselila v Anglijo. Pri 22 letih se je vrnila čez lužo.

"Spoznala sta se v njegovem klubu, ko je prišla na razgovor za posel. Bila je zavrnjena, a je pri odhodu šla mimo Floyda. Naslednji dan so jo poklicali in jo prosili, če se lahko vrne. Tam jo je osebno z večerjo pričakal Floyd, ji dejal, da je dobila službo in da bo ena izmed glavnih deklet," je navedel isti vir.

Anna je zdaj na svojem instagramu objavila fotografijo z Mayweatherjem pri obisku Akropole v Atenah, v zadnjem času pa sta istočasno na socialnih omrežjih delila fotografije iz Francije, Abu Dabija, Islandije, Grčije in Nizozemske. 

Pri Annini družini sicer niso navdušeni. "Vsi vedo, da je Floyd v preteklosti pretepal svoja dekleta. Njen oče je zelo zaskrbljen, ampak Mayweather dekleta 'privabi' z denarjem. Ko bosta dobila otroka, bo ta res preskrbljen za celotno življenje, vendar se bo Floyd v nekem trenutku zasitil Anne in jo ranil na takšen ali drugačen način. Oče ji je to skušal razložiti, a je zaljubljena in tega ne vidi. Kot bi ji oprali možgane."

floyd mayweather | Avtor: Instagram Instagram

Mayweather je v preteklosti že odsedel dva meseca zaradi nasilja nad nekdanjo partnerico Josie Harris s katero ima tri potomce. Josie so lani marca našli mrtvo v njenem vozilu, umrla naj bi zaradi prevelikega odmerka mamil. V času smrti je sicer pisala knjigo o nasilnih dejanjih nekdanjega partnerja.

Prav tako je proti Mayweatherju potekala tožba, v njej je Josie zahtevala 20 milijonov dolarjev zaradi Floydovih trditev, da jemlje droge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice