Šport
28 ogledov

Zaradi snežne kepe v nezavest

Levski, navijači EPA
Trener CSKA Sofije Stojče Mladenov je obležal po kepi, ki so mu jo v glavo na derbiju z Levskim vrgli navijači slednjega.

Trener Stojčo Mladenov je obležal na začetku derbija v Sofiji, ko ga je zadela kepa. Kasneje je izjavil, da je izgubil zavest. "Otroci se vseskozi igrajo s snežnimi kepami, a še nikoli nisem slišal, da je kdo od njih padel v nezavest," je incident pokomentiral prvi mož navijaškega kluba Levskija Vladimir Vladimirov in dodal: "Vse skupaj je bilo ogabno. Njegovo pretiravanje je bilo izjemno slabo izvedeno."

Mladenov je sicer zatrdil, da ima zdravniško potrdilo o poškodbi, ki ga bo izročil bolgarski nogometni zvezi, če ga bo ta zahtevala. "Od začetka tekme so v nas metali kepe. O tem smo obvestili četrtega sodnika, a nam je dejal, da je takšno početje nekaj normalnega," pa je povedal pomočnik trenerja pri CSKA Anatoli Nankov

CSKA je mestnega rivala sicer premagal s 3:0, po njihovem tretjem zadetku pa so navijači Levskija želeli vdreti na zelenico, vendar jim je namero preprečilo okoli sto policistov. Incident "snežna kepa" bo bolgarska zveza sicer obravnalavala jutri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.