Šport
986 ogledov

Zvezdnik prvakov: "Ne kadim marihuane, samo zgledam tako!"

Cody Bellinger LA Dodgers Profimedia
Eden od najbolj prepoznavnih športnikov v ZDA je bil gost v popularni televizijski oddaji.

Konec oktobra so Los Angeles Dodgers prišli do naslova prvakov v elitni severnoameriški ligi baseballa - MLB. V finalu so ugnali Tampa Bay Rays s 4:2 v zmagah, eden najbolj zaslužnih za uspeh pa je bil Cody Bellinger.

25-letnik, ki lahko igra na bazi in v zunanjem polju, se je v zgolj štirih sezonah uveljavil kot eden najboljših igralcev v tekmovanju. Bil je novinec leta, že dvakrat je nastopil na tekmi vseh zvezd, bil izbran v najboljšo postavo lige in razglašen za najkoristnejšega posameznika v National League.

Shawn Kemp Oče sedmih otrok Šport Kralj zabijanj bo prodajal marihuano

Bellinger, čigar oče Clay je prav tako nastopal v MLB, je bil zaradi svojih oči s strani mnogih uporabnikov družbenih omrežij označen za kadilca marihuane.

Cody Bellinger LA Dodgers | Avtor: Profimedia Profimedia

Konec preteklega tedna je Bellinger v družbi metalca Dodgersov Claytona Kershawa gostoval v priljubljeni televizijski oddaji, ki jo vodi Jimmy Kimmel. V šaljivem pogovoru je voditelj Bellingerja povprašal tudi omenjenih namigovanjih, da igra pod vplivom marihuane.

Cody Bellinger LA Dodgers | Avtor: Profimedia Profimedia

"Nikoli nisem igral tekme pod vplivom marihuane," je zatrdil Bellinger. "Če pogledate moje fotografije, boste lahko videli, da sem pri dvanajstih letih zgledal enako. Pri dvanajstih pa menda nisem kadil ... Ljudje, nisem kadil trave, samo zgledam tako!" je dejal zvezdnik.

Cody Bellinger LA Dodgers | Avtor: Profimedia Profimedia

V ligi MLB je kajenje marihuane od začetka sezone 2020 povsem dovoljeno. Tudi v zvezni državi Kalifornija, kjer domujejo Bellinger in Dodgers, je legalizirana.

Cody Bellinger LA Dodgers | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.