Svet
17619 ogledov

44-letnik pravi, da ni vedel, da je tako mlada

Nestali.hr
V Splitu so priprli 44-letnika. V petek so v njegovi hiši so našli 13-letnico iz Nemčije, ki je bila s starši na počitnicah v Tučepih, starši pa so štiri dni prej prijavili njeno izginotje.

Odšla je brez mobitela, tako da je policija ni mogla locirati, na srečo pa so se uspeli prijaviti v njen profil na Facebooku in komunikacija s 44-letnikom jih je pripeljala do nje. Storilec na Facebooku sicer ni bil prijavljen s pravim imenom.

Policiji je rekel, da deklice ni poznal in da jo je pobral na Jadranski magistrali, kjer je štopala ter da mu je rekla, da jo nekdo preganja, je poročala Slobodna Dalmacija.

Policija ga sumi, da za spolno zlorabo osebe, mlajše od 18 let, obtožijo pa ga lahko tudi zaradi protipravnega odvzema svobode. Sumijo, da je deklici poslal fotografijo svojega spolovila v erekciji, z njo gledal pornografske filme in se je dotikal po intimnih delih.

Vse obtožbe zanika, trdi, da je hotel 13-letnico odpeljati domov, takoj ko jo je videl. "Nisem vedel, da je tako mlada. Hotel sem jo odpeljati domov, ampak ni hotela,« pravi in trdi, da sta spala v ločenih sobah," pa poroča index.hr.

Po neuradnih informacijah indexa je 44-letnik invalidsko upokojen, ima status vojnega invalida in da ima posttravmatski stresni sindrom, zaradi katerega se prisiatrično zdravi. Kot kaže, je verjel, da je dekličin zaščitnik.

Preiskovalni sodnik je zavrnil predlog, da se mu pripor odredi zaradi ponovitvene nevarnosti, saj pred tem ni bil kaznovan, so ga pa priprli, da ne bi vplival na priče.  

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • jerneja45 14:06 21.avgust 2017.

    ... in kaj pravi deklica na njegove izjave? Upam, da je kreten ni ubil!

  • kapibara 12:46 21.avgust 2017.

    Kje je pa izjava mladenke ?? Vaga- vaga