Svet
14155 ogledov

Dodatne podrobnosti nesreče, ki je zahtevala mladi življenji

Umrla brat in sestra Facebook
Povzročiteljico so prijeli.

Včeraj smo poročali o tragični prometni nesreči, ki je na sosednjem Hrvaškem terjala življenji 19-letnice in njenega 21-letnega brata. 

Nesrečo jo povzročila 29-letna albanska voznica, ki je utrpela lažje telesne poškodbe. S prizorišča nesreče so jo odpeljali v bolnišnico, a so jo danes že odpustili. Takoj zatem so jo prijeli policisti, ki so jo odpeljali v policijsko pridržanje. 

Huda prometna nesreča se je zgodila v torek okoli 20.30 na državni cesti D-8 na območju Ratca pri Slanem. Do prometne nesreče je prišlo, ko je voznica osebnega vozila slovaških registrskih tablic začela nedovoljeno prehitevati vozilo pred seboj, zaradi česar je čelno trčila v osebno vozilo makarskih registrskih tablic, ki ga je iz nasprotne smeri pripeljal 21-letnik. 

V občini Gradac, od koder sta izhajala omenjena brat in sestra, so do nedelje razglasili dneve žalovanja. "Razglasili smo te dneve žalovanja, vendar to je le simbolično dejanje, da družini pokažemo, da smo z njimi. Zavladala je velika praznina, velika žalost. Besede so odveč," je včeraj za HRT povedal župan občine Gradac Matko Burić.

 

Umrla brat in sestra Tragedija Svet Življenje izgubila mlada brat in sestra, vračala sta se iz šole

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.