Svet
56487 ogledov

Grozljiva nesreča: Trije mrtvi, 12 jih je v bolnišnici

Nesreča Novigrad KAportal.net.hr
Tri osebe so umrle, 12 jih je končalo v bolnišnici po hudi prometni nesreči na avtocesti Karlovac - Reka, med predorom Sveti Marko in priključkom Novigrad na Dobri.

Danes ponoči okoli 1.40 se je na hrvaški avtocesti A-1 v smeri jug, za predorom Sveti Marko, zgodila prometna nesreča z udeležbo več vozil, v kateri so umrle tri osebe - so kmalu sporočili s policije. HAK je poročal, da je bil zaradi prometne nesreče na A1 med priključkoma Karlovac in Novigrad oviran promet v smeri proti jugu, obvozi pa potekajo po državnih cestah.

Šest poškodovanih je v splošni bolnišnici Karlovac, trije so v KBC Rijeka, dva v OB Ogulin, eden pa v KBC Zagreb, piše KAPortal.

Po še neuradnih informacijah je v smeri Zagreba iz južne smeri vozil mitsubishi madžarskih registrskih tablic z migranti. Pred predorom sv. Marko je izgubil oblast nad vozilom in zapeljal čez brežino v smeri avtoceste proti jugu. Prišlo je do neposrednega trčenja z osebnim vozilom alfa romeo reških oznak.

V vozilu alfa romeo reške registracije naj bi umrla zakonca. Poškodovan naj bi bil otrok, ki je bil z njima v avtu, piše Jutarnji list. Dodajajo, da se je terenec mitsubishi med nesrečo prelomil na dva dela, tako da sta ga odpeljala dva tovornjaka vlečne službe.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:55 06.januar 2024.

    tako da sta ga odpeljala dve priklopnika vlečne službe.