Svet
1181 ogledov

Niz skrivnostih umorov v Nottinghamu

Incident v Nottinghamu
1/4
Profimedia
V središču mesta je prisotnih več policistov kot tudi reševalcev.

V mestnem središču Nottinghama so že od jutranjih ur v velikem številu prisotni policisti in reševalci, na pomoč jim je prav tako priskočila gasilska in reševalna služba Nottinghamshire. Po prvih informacijah portala BBC, naj bi bilo v središču mesta zaradi incidenta zaprtih več cest in ulic, prav tako policija naproša javnost, naj se izogiba zadrževanja na območjih, kjer so prisotni policisti.

Kot je kasneje sporočila policija, so v jutranjih urah v središču mesta odkrili tri trupla, 31-letnega morilca pa so že aretirali.

V izjavi za medije je načelnica policije Nottinghamshira Kate Meynell dejala, da je prišlo do grozljivega in tragičnega incidenta, ki je terjal življenje treh ljudi. "Verjamemo, da so vsi ti trije incidenti povezani in v priporu imamo moškega. Ta preiskava je še v začetni fazi in ekipa detektivov si trdno prizadeva ugotoviti, kaj točno se je zgodilo. Javnost prosimo za potrpežljivost," je dejala.

Zaradi dogodka je bilo zaprtih tudi več glavnih cest, ki vodijo v mestno središče. Prav tako je bil ustavljen javni potniški promet.

Kombi je poskušal povoziti tri ljudi

Po informacijah Nottinghamshirske policije so bili danes okoli 4. ure zjutraj po lokalnem času obveščeni o najdi dveh trupel na Ilkeston Roadu. Kasneje so našli še eno truplo na Magdala Roadu. Kmalu zatem je bil policija poklicana na ulico Milton, kjer je kombi poskušal povoziti tri ljudi. Vse osebe se trenutno zdravijo v bolnišnici, poroča BBC.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Kmodri 00:54 19.junij 2023.

    Zagotovo so krivi domorodci, ker se niso prilagodili prišlekom!

  • Avatar GeorgeLincolnRockwell
    GeorgeLincolnRockwell 09:40 15.junij 2023.

    Kulturna obogatitev v vsem svojem sijaju. Ma bravo Zahod.

  • Boris 17:34 13.junij 2023.

    Ljubčki, pod črto se prišpara veliko veliko veliko več pri plačah in zagotovljenih storitvenih kapacitetah, tudi če je res to kar pravite.