Svet
4569 ogledov

Pozor: Tako Hrvati ukrepajo zoper tiste, ki nočejo nositi mask

Policija M.T./PIXSELL
Hrvaški policisti so aretirali in oglobili moškega, ki na vlaku ni želel nositi zaščitne maske.

Na zagrebški železniški postaji je nedavno prišlo do incidenta, ker si moški na vlaku ni želel nadeti zaščitne maske. Iz posnetka je razvidno, da je to motilo nekatere potnike, zato je sprevodnica poklicala policijo. 

Moški je potoval z majhnim otrokom, ki je v času policijskega posredovanja neutolažljivo jokal, tolažili pa so ga ostali potniki.

Eden izmed potnikov je za portal 24 sata povedal, da so več kot pol ure čakali na postaji in moškega prosili, naj si nadane masko, a je njihove prošnje preslišal in jim odgovarjal, da mu ni treba nositi maske, ker to ni predpisano z zakonom.

Policisti so potnikom pojasnili, da ga bodo odpeljali na postajo, mu predpisali kazen in ga nato izpustili nazaj na prostost.

Zaščitna maska Slovenija Uradno: zaščitne maske so spet obvezne

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 2
  • moder 12:30 30.junij 2020.

    kar buhti od svobode...

  • Covid_1984 10:03 30.junij 2020.

    vsi, ki se jim iz odprtine zadaj cedi gatnikova telesna tekočina, ploskajo in so veseli, navdušujejo se nad ranocelniškim fašizmom. kmalu tudi pri nas in kmalu tudi zaradi drugih razlogov, seveda za naše dobro. upam, da vas vseh vaša fašistična ...prikaži več nagnjenja udarijo v vaše gobaste obraze in vam razbijejo zobke.