Svet
2217 ogledov

Tujega državljana v Sarajevu ubil plačani morilec

Policija v BiH. Pixsell
Moški, ki so ga pokosili streli, naj bi bil vpleten v trgovino z mamili.

Policija v Bosni in Hercegovini je uspela najti in aretirati moškega, ki je včeraj v Sarajevu ubil švedskega državljana Harrisa Österdahla. Po dostopnih informacijah je aretiran moški tudi Šved in verjetno najet morilec. 

Moški, identificiran kot Oliver Erbert Peter, je bil aretiran na območju mesta Sokolac v Republiki Srbski. Po umoru Österdahla v Sarajevu je pobegnil v vnaprej pripravljenem avtomobilu.

Policisti še iščejo drugega moškega, ki naj bi bil sostorilec umora. Z Erbertom Petrom sta žrtev ubila v nenadnem napadu v sarajevskem naselju Stup, kjer sta streljala iz orožja z dušilcem zvoka in takoj pobegnila.

Švedski mediji so Österdahla opisali kot osebo, povezano s trgovino z mamili, z obtožbami, da je bil vodja enega od mamilarskih klanov v državi. Zaradi prepovedanega prometa z drogami je bil obsojen na štiri leta zapora. Še vedno ni jasno, kaj je počel v BiH, kjer so ga čakali morilci.

Italija Grozljivo Svet Po umoru odšel v službo, nato pa ... Nož kri nasilje umor dokaz Slovenija Slovenija Darja Grmeka je mučil in živega zažgal

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • bobubob 08:44 02.november 2023.

    Je to sploh novica? Koliko jih je takole pobila udba, pa cia, pa mossad...da ne omenjam kakih kavašev in nenazadnje naše multikulti mafije... Raje pišite o posilstvih sredi Slovenije, pa o ropih in nasilju tule, sredi belega dneva. Pa o ...prikaži več spanju represivnih organov ter o hlapčevstvu vseh 'naših' od pišmeuharskega plebsa voljenih oblastnikov vseh barv - ki takoj po ustoličenju pozabijo na plebs in pričnejo s svojimi igricami ter vritlezenjem Bruslju ter njihovim lastnikom tam čez Atlantik.