Svet
71 ogledov

Užaljeni ljubimec jo je iznakazil

Patricia Lefranc Reuters
"Spremenil me je v pošast," je sodišču povedala Patricia Lefranc, ki jo je užaljeni ljubimec polil s kislino in popolnoma iznakazil njeno podobo.

Patricia Lefranc je danes na belgijskem sodišču povedala, kaj vse je doživela v zadnjih dveh letih, kolikor traja njena kalvarija.

Življenje 48-letne mame se je postavilo na glavo prvega decembra leta 2009, ko "je končno uničil moje življenje," kot pravi sama. Ljubimec, poročeni 57-letni Richard Remes, jo je počakal pred dvigalom in jo po obrazu in zgornjem delu telesa poškropil s kislino.

"Bila sem prepričana, da bom umrla," je dejala. Sosedi so slišali njene krike in jo odpeljali v bolnišnico, kjer je tri mesece preživela v komi.

Patricia Lefranc  | Avtor: Reuters Reuters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ni vedel, da jo bo tako poškodoval

Lefrancova upa, da ga bo sodišče spoznalo za krivega poskusa umora in ne le brutalnega napada. "Ni me želel le poškodovati, želel se me je znebiti. Obsodil me je na psihično in fizično bolečino za vse življenje," njeno izjavo povzema Daily Mail.

Remes se je za napad opravičil, trdi, da ni vedel, da bo imela kislina tako grozljiv učinek.  Patricia pa ne samo, da je iznakažena, oslepela je na levo oko in oglušela na desno uho, amputirati so ji morali tudi prst.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.