Svet > Hrvaška
10 ogledov

Tokrat prihaja v Zagreb

Scena 30.01.13, slash, foto: epa EPA
Bliža se koncert znanega kitarista, ki je svetovno slavo požel kot član Guns N’Roses

V Zagrebu bo v petek 26. junija nastopil velikan svetovne glasbene scene. Slash ali Saul Hudson je svetovno slavo požel kot kitarist zasedbe Guns N’Roses, po njenem razpadu pa je sodeloval pri številnih uspešnih projektih, sodeloval je tudi z zasedbo Velvet Revolver. Kot kitarist je nastopil s številnimi znanimi glasbeniki kot so denimo Michael Jackson, Lenny Kravitz, Stevie Wonder, Ray Charles, Ozzy Osbourne in številni drugi.

Na stadionu Šalata

Slash je v svoji karieri prejel številna priznanja, med drugim je dobitnik nagrade Esquire Best Guitarist, revija Time ga je uvrstila med deset najboljših igralcev električne kitare vseh časov, je član Rock and Roll Hall Of Fame.

Na stadionu Šalata v Zagrebu bo nastopil v trenutni zasedbi, kjer mu družbo dela Myles Kennedy iz benda Alter Bridge in The Conspirators. Organizatorji obljubljajo dvourni program, ki vključuje tri desetletja in pol turbolentne kariere, ki se je začela v Los Angelesu v osemdesetih letih.  

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.