Magazin > Film & Glasba & TV
43 ogledov

Tujina naročila dokumentarec o Janši?

slovenija 05.06.11 Janez Jansa, predsednik sds. referendum o pokojninski reformi Nik Rovan
Po naših informacijah bi na Planet TV danes zvečer morala biti predvajana dokumentarna oddaja o Janezu Janši, vendar pa so s Planet TV sporočili, da je ne bo.

Dokumentarec, ki bo menda govoril predvsem o Janši in aferi Patria, so potrdili tudi v uredništvu omenjene televizije, vendar pa se glede na skope informacije, ki smo jih dobili od njih, zdi, da se želijo od njega distancirati.

Kot smo izvedeli, naj bi zahteva po predvajanju dokumentarca prek SDS prišla iz tujine, verjetno od večinskih lastnikov televizije, grške družbe Antenna, zanimivo "naključje" pa je, da bo na sporedu ravno dan pred obravnavo na ljubljanskem višjem sodišču, kjer bodo obravnavali pritožbo nekdanjega predsednika vlade, ki je bil junija pred okrajnim sodiščem obsojen na dveletno zaporno kazen zaradi koruptivnosti pri nakupu vojaških oklepnikov Patria leta 2006.

Ko smo za informacije glede dokumentarca in termina predvajanja prosili odgovornega urednika Planet TV Rajka Geriča, nas je napotil na službo za odnose z javnostmi, na pojasnila pa še čakamo.

Dokumentarec umaknili?

Po večurnem čakanju na dodatne informacije o dokumentarcu, med katerim je vodstvo Planet TV očitno sprejelo drugačno odločitev, so s televizije sporočili le, da ga ne bo na sporedu in zapisali: "Na Planet TV smo v zadnjih dneh res naredili kar nekaj sprememb, ampak nocoj na sporedu nimamo nobenega dokumentarnega filma. Ob 20. uri imamo prenos tekme Lige prvakov, ko se tekma konča, sledijo prijatelji in Obkrožen z mrtvimi." Na vprašanje, kdaj bo predvajan, pa odgovorili, da tega ne morejo razkriti, "saj s tem pripravimo konkurenco na naš program".

 

Komentarjev 52
  • varan 18:30 24.marec 2014.

    Po dolgem času sem odprl to forumsko triprekatno greznico.To je primer ekstremističnih psihoterapij, ki jih težko pogoltne katerikoli kanalizacijski sistem.To je zelo uspešen dan odprtih vrat naših inštitucij za duševne bolezni.

  • dragec 07:00 19.marec 2014.

    A res imaš rad te pse???

  • Scott 22:36 18.marec 2014.

    Ta rdeči se po garažah ukvarjajo z živalmi, spolno občujejo s psi. bulmastifi.