Svet
13 ogledov

V hiši našli trupla osmih otrok

Šport: Umrl je legendarni košarkar, ljubljenec tivolske publike - Sveča
1/4
Shutterstock
Avstralska policija preiskuje smrt osmih otrok, starih od 18 mesecev do 15 let, ki so jih našli v hiši v mestu Cairns na severu Avstralije. Po poročanju medijev so bili zabodeni.

Ranjena je bila tudi 34-letna ženska, ki policiji pomaga pri preiskavi, je sporočila policija zvezne države Queensland na Twitterju. Kakšna je njena povezava z otroki oziroma ali so otroci člani iste družine, policija še ni povedala. Znano je le, da ranjena ženska ni aretirana.

Rešilca in policijo so v hišo v zahodni četrti mesta Manoora poklicali ob 11.20 po lokalnem času. Območje je policija zaprla, strokovnjaki pa ga pregledujejo.

Avstralski premier Tony Abbott je dogodek označil kot žalosten, pa tudi kot strašen zločin. Tragedija se je zgodila le nekaj dni po drami s talci v Sydneyju, ki je šokirala Avstralce. Abbott je danes še ocenil, da so za Avstralijo to težki dnevi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.