Magazin
124 ogledov

V postelji z elito

vroča zgodbica seks strast Shutterstock
Zadovoljevala ga je na način, ki mu je bil najbolj pri srcu. Ležal je na hrbtu ona pa je jezdila na njegovem čvrstem korenjaku.

Ni ji želel povedati, da je že pred časom napolnil kondom, tako rad jo je opazoval, kako se vsa potrebna in zadihana podi na njem. Občudoval je njene obline, jih jemal med dlani in se ji zadovoljno smehljal. Njeni zadnji vzdihljaji in nenavadni gibi, ki so bili vse prej kot nadzorovani, so ga opozorili na to, da prihaja njen konec. Sladek, glasen in popoln, kot vedno. Za nekaj trenutkov je z velikimi prsmi legla nanj in nemočna lovila sapo. V vagini je še vedno stiskala njegovega korenjaka in mu na uho šepnila, da ji je žal. "Zakaj že?“ je vprašal. „Ker sem bila sebična. Ni ti prišlo,“ je rekla s skrušenim glasom. On se ji je le nasmehnil, ko je dvignila glavo. "Ali pač? Ti baraba ti!“ se je zarežala, se odrinila od njega in ovita v rjuho krenila proti kopalnici.

Prha ji je dobro dela in ko si je milila še vedno vzburjeno telo, je pomislila, ali bi ga uspela nagovoriti še za enega. Nikoli ga ni imela zadosti. Njen leni, bivši mož je komajda kdaj skočil na njo, pa še takrat bolj slabo, zato ga prav dosti ni pogrešala. Vsa sveža in dišeča se je vrnila v posteljo z dvema kozarcema pomarančnega soka v rokah. Uživala sta v polnem okusu naravnega soka, ona pa je že pričela stegovati svoje krempeljce po njegovem izklesanem teleščku. Oboževala ga je in če bi lahko, bi ga zaprla v sobo za vedno, da bi bil le njen. "Res ne bi ostal pri meni?“ ga je vprašala.

Odkimal je in izpil do konca. "Povedal sem ti že, da si mi zelo všeč. Obožujem seks s teboj in druženje do jutranjih ur. Všeč mi je, da si nekoliko starejša od mene. To me rajca,“ se je nasmehnil. "Ampak enostavno ne bi prenesel, da bi moja partnerka ali žena služila večje denarce od mene.“

Alenka je tu premočno vodila. Kot direktorica uprave je imela nekajkrat večjo plačo od njega in vedela je, v kolikor je to pogoj, da nikoli ne bo povsem njen. "Cepec!“ mu je jezno zabrusila in se obrnila proč. On se je še vedno smehljal. Vedel je, da se mu nikoli ne bo mogla upreti, pa čeprav bo hodil k njej le kadar se mu bo zahotelo njene bližine. Položil je roko preko nje in se ji približal s telesom. "Izgini!“ je bila neprepričljiva.

Še tesneje jo je objel in med golima ritnicama je začutila utripati njegovega junaka. Želela se mu je izmakniti, ga nagnati iz hiše, ampak kaj, ko ni premogla dovolj moči. Njegova roka je grabila za njene polne prsi, bradavička pod njegovimi prsti je v hipu nabreknila in z zadnjico je zdaj počasi že silila nazaj proti njemu. Oboževala ga je, prav tako kot njegovega tiča, ki je bil lahko pokonci od večera pa do jutra in jo zadovoljeval, kot si je lahko le želela. Rada mu ga je vlekla pod prho med tem, ko je nanju pršela mlačna voda. Zadovoljevala ga je do konca, vse dokler ni izbrizgal svojega vrelega semena po njenem obrazu. Misel na to jo je obnorela in zdaj je že pošteno nastavljala svojo zadnjico proti njegovemu tiču, ki je z vrhom pravkar smuknil med razprti ritnici. Ustavil se je pri danki in presenetila ga je, ko ga je z njo pričela božati po tiču. Bil je prepričan, da bi bil lahko v trenutku v njej, če bi le hotel.

Pustil ji je, da se igra z njim, da se vzburja kot si želi, saj je dobro vedel, kaj ga čaka, ko bo povsem vroča. Z desnico je segla nazaj po korenjaku in ga krepko stisnila v pest. Še močneje je pritisnila nanj s svojo zadnjico in še zadnjič poizkusila: "Premisli, kaj vse boš zamudil, kadar te ne bo tu, mmm!“ Od užitka je zavil z očmi, objemal njeno čudovito zadnjico in nastavljal svojega tiča, da se je še lažje nabijala nanj. Kljub temu, da bi mu lahko marsikaj ušlo iz ust, tudi kakšna obljuba, je ostal tiho

 

Komentarjev 1
  • Oseba_ 21:46 21.februar 2013.

    kakšna " elita "...kaj serjete