Magazin > VIP
42 ogledov

Vita ni mogla prej iz Bara?

vita Planet TV
Vita pravi, da je hotela Bar zapustiti že kmalu po vselitvi.

Vita je Bar zapustila v noči na petek, in sicer zaradi govoric o domnevni kraji, ki jih hoče zunaj razčistiti, in babice, ki je med njenim bivanjem v šovu umrla.

Svetlolaska pa je iz šova želela že prej, a to ni bilo mogoče, saj – tako pravi – ekipa, ki jih je spremljala, ni mogla priklicati svojih "nadrejenih“. "Že po prvih dneh sem prosila za odhod domov, ker sem čutila, da nekaj ni v redu. To sem razbrala tudi iz pogovorov z mamo. Ker nikogar od nadrejenih ni bilo možno priklicati, sem čakala sem in se bala, da se bo to zgodilo, kar se je,“ je za Žurnal24 povedala in dodala, da ji je zelo žal, da se je vselila nazaj v šov, saj je vedela, da je babica bolna.

Še bolj kot to, da ni mogla takoj domov, pa Vito jezi obnašanje ekipe, ki ji za smrt babice menda ni povedala. "Že preden se je delala oddaja, pred Kajinim prihodom in soočenjem, so vedeli, da je umrla, a mi niso povedali. Nima besed. Najprej jih čakam, nato pa mi ne javijo smrti moje babice? Tam sem morala sedeti in se soočati z govoricami ... Najbrž je bil scenarij napisan in je bilo treba oddajo posneti. Koga pa brigam jaz in moja babica,“ je ogorčena Vita, ki trdi, da so televizijci za smrt izvedeli dve uri pred njo. Ta podatek so ji razkrili starši, ki so o tragičnem dogodku obvestili televizijo.

Vita je šov zapustila po soočenju z Denisom in Kajo, ki jo obtožuje kraje. Denis ji je posodil telefon, s katerim je poklicala domov in mami naročila, naj pridejo po njo.

Planet TV odgovarja

Planet TV smo vprašali, ali drži, da je Vita reporterje produkcijske hiše že nekaj dni nazaj prosila za izstop iz šova in ali ji za smrt babice, četudi so zanjo vedeli, niso povedali, dokler oddaja ni bila posneta.

"Kot je bilo videti v petkovi oddaji, je Vita govorila s svojo družino in z naše strani je bilo pričakovano, da se bo tako intimne in težke zadeve družina pogovorila s svojo hčerko. Vitin ponovni vstop v Bar je bil prostovoljen in tudi izstopila je v roku dobre ure po klici domov," so sporočili s Planet TV.

Komentarjev 1
  • hubertfast 12:45 23.maj 2015.

    Se ti vidi ja, če bi ti spremenilo življenje ne bi visel na tej strani ampak bi čez vikend bejbo peljal na kake počitnice