Svet
8 ogledov

Z avtobusa na avtocesti potegnili dilerja

Aretacija na avtocestnem počivališču pri Šibeniku 24sata
Kup policistov pregledovalo avtobuse, našli so "dilerja" z osmimi grami marihuane.

Zgodaj popoldne je hrvaška policija na počivališču Brloška Dubrava na avtocestnem odseku med Šibenikom in Zagrebom na enem od avtobusov aretirala 35-letnega potnika, ki je pri sebi skrival 8 gramov marihuane, poroča 24sata.

Na omenjenem počivališču je policija sicer več ur pregledovala potnike, še zlasti pa njihovo prtljago na praktično vseh avtobusih, ki so se tam ustavljali in zadrževali od zgodnjega jutra. Pri nadzoru je sodelovalo več policijskih enot.

Očividci opisujejo, da so policisti v določenem trenutku ustavili avtobus, prevozniškega podjetja iz Samobora. "Voznik avtobusa je moral ustaviti poleg avtobusa, ki ga je policija tedaj že pregledovala, zato je bilo tam veliko policistov, kriminalistov in inšpektorjev z velikimi značkami okoli vratu. Na avtobus jih je nato nekaj vstopilo, uniformirani policisti so pregledovali naši osebne dokumente. Ko so prišli do omenjenega potnika in pregledali njegove dokumente, so mu nemudoma ukazali, da z njimi zapusti avtobus. Eden od policistov pa je za njim odnesel njegovo prtljago, ki jo je imel pri sebi. Na parkirišču so začeli pred njim brskati po njegovi torbi in ob tem ven potegnili manjšo belo vrečko. Takoj zatem sta se na avtobus vrnila dva policista in še enkrat podrobno pregledala avtobus," opisuje ena od prič, potnica iz Šibenika.

Medtem, ko so 35-letnika takoj vklenila, so policisti dovolili, da je avtobus s potniki lahko odpeljal dalje. Aretirani pa je pred policijo očitno uspel tik pred prijetjem še skriti mobilni telefon.

"Pod sedežem, kjer je sedel, smo našli mobilni telefon, ki je bil pokrit s časopisom, ko smo se že peljali najprej," dodaja očividka.

Policija bo 35-letnika iz okolice Samobora kazensko ovadila zaradi nedovoljene hrambe droge.

Komentarjev 3
  • feferon 17:13 01.oktober 2014.

    malo ribico ujamejo, da lahko velika plava mimo....

  • mitjap 03:21 01.oktober 2014.

    jaz bi rekel da zaradi ironije..cela akcija, našli so pa uporabnika ki ima komaj zase dovolj, kaj šele za dilanje..ps: nisem uporabnik :)

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 02:34 01.oktober 2014.

    odlično..ampak ne razumem zakaj je to tako noro vlka novica iz tega : )