9 ogledov

10 nasvetov za vroče trenutke

Polna idej. (FOTO: Shutterstock) Žurnal24 main
Bi radi malce začinili dogajanje v spalnici? Obstajajo enostavne ideje, ki bodo popestrile vaše življenje med rjuhami.

Čeprav je seks dober, je vedno lahko še boljši. Za vroče urice ne potrebujete posebnih priprav, dovolj je volja in nekaj domišljije, pa Kamasutra ob vzglavju. Morda bo tudi nekaj naslednjih domislic komu prišlo prav.

1. Preden odide v službo, mu v aktovko podtaknite svilen šal in sporočilo To boš zvečer potreboval.

2. Usedite se mu v naročje, ko ste nekje v družbi – na zabavi, pikniku ali podobno. Močno pritisnite zadnjico ob njega in se lahno pomikajte. Seveda komaj opazno. Zelo hitro se boste znašli na poti domov.

3. Zapeljite ga v kuhinji med brbotajočimi lonci. Učinek presenečenja bo velik, saj najbrž ne pričakuje, da ste vznemirjeni med vso to posodo in krožniki.

4. Pridružite se mu pod tušem. Enostavno ga presenetite, prikradite se mu za hrbet in se stisnite k njegovemu voljnemu telesu. Če še ni, bo pa kmalu. 

5. Povejte mu, da potrebujete ključe avtomobila in z roko sezite v žep. Ključe iščite počasi in nežno …

6. Bodite pobudnica seksa sredi noči. Ne spregovorite niti besede. Samo prepustite se naravnim zvokom in čarom noči ter uživajte.

7. Ko je v petek še v službi, mu pošljite SMS, v katerem boste najavili seksi konec tedna. Pošljite mu več kratkih sporočil, ki bodo del predigre. Razigrano in sproščeno.

8. Med večerjo zahtevajte žlico tistega, kar pravkar je. Nato nadaljujte s hranjenjem, saj je to seksi. Za desert – spalnica.

9. Kupite zares seksi perilo, nato pa nedolžno paradirajte pred njim, medtem ko gleda televizijo.

10. Slecite ga pred ogledalom in se predajta ljubezni. Oba bosta uživala v erotičnem prizoru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.