209 ogledov

7 stvari, ki vzburjajo moške

Moški imajo radi marsikaj. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Res je, da moški premerijo vse, kar nosi krilo, a obstaja nekaj stvari, ki jim v sekundi zmešajo glavo in razvnamejo domišljijo.

Prosojna majica
Za moške oči je pravi praznik, če se ženski pod majico ali bluzo vidijo bradavice. To moške preprosto spravi ob pamet. Če pa je majica še mokra …

Neposreden pogled
Če vidite, da vas ogleduje privlačen moški, mu vrnite pozornost z neposrednim pogledom, saj to obožujejo. Večina moških oceni vsako žensko, ki gre slučajno mimo. Če pa je čedna in ga prestreli s pogledom, bo še nekaj časa sanjaril.

Šminkanje
Ženske mislijo, da imajo moški radi nežne ustnice, ki so izzivalno naličene. No, deloma. Moški še veliko raje opazujejo žensko, ko si liči ustnice, z glavo, nagnjeno malce nazaj, polzaprtih oči in polodprtih ust. Za moškega je ta prizor skoraj tako močan kot sam seks.  

Občasen izpad
Ni ga moškega, ki bi imel rad klepetulje, ki ne zaprejo ust, še manj tiste, ki ob tem preklinjajo. Toda če se ženska, ki je sicer zgledna, urejena in kultivirana, občasno spozabi s kakšnim sočnejšim izrazom, to deluje vznemirljivo.  

Naravna lepota
Moški obožujejo naslednje – dekle s ponošeno majico in spranimi kavbojkami, lasmi, spetimi v čop, in zelo blago šminko. Za nasprotni spol je to zelo prijeten prizor.

Osvajanje s hrano
Moški so navdušeni, če jih ženske osvajajo s hrano. Še posebej, če v seksi predpasniku pripravljajo kakšno zapeljivo poslastico.

Ples z drugo žensko
Ples med dvema ženskama, oponašanje zapeljivih gibov med njima, je prizor, od katerega moški težko odvrne pogled.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.