Slovenija > Črna kronika
28542 ogledov

Preobrat glede streljanja v Ljubljani. Je storilec že mrtev?

Streljanje v lokalu Sombrero D. M. V Fužinah so umrli trije ljudje.
Zadnja informacija policije: V širši okolici kraja odkrit mrtev moški, za katerega se po doslej znanih informacijah domneva, da bi lahko bil storilec navedenega kaznivega dejanja.

Na območju Most v Ljubljani je danes pred 15. uro prišlo do streljanja, v katerem sta umrli dve osebi, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Kot so navedli policisti, sta po doslej znanih podatkih dve osebi na kraju zaradi hudih poškodb s strelnim orožjem umrli. Storilec je s kraja zbežal, policisti pa so kraj zavarovali.

Občane prosijo, da upoštevajo navodila policistov in z zadrževanjem na kraju dogodka ne ovirajo dela intervencijskih služb. 

Kasneje so policisti sporočili, da je bil v širši okolici kraja odkrit mrtev moški, za katerega se po doslej znanih informacijah domneva, da bi lahko bil storilec navedenega kaznivega dejanja. "Zbiranje obvestil in ugotavljanje vseh okoliščin še poteka, zato vam več informacij še ne moremo posredovati," so dodali.

Do streljanja je sicer prišlo v lokalu Sombrero. Pokojna sta po naših podatkih lastnik zastavljalnice Robert V., ki je v istem kompleksu, in njegov sodelavec. Kot nam je povedal njun znanec, sta oba veliko časa prebila na kavah v Sombreru in tudi danes naj bi se tam sestala s stranko. Domnevno naj bi šlo za dolžniško razmerje. "O Robiju lahko povem samo lepe stvari. Zastavljalnico ima več kot dvajset let, v preteklosti je imel pogodbo z Novo Ljubljansko banko in je tudi posojal denar, po istih obrestnih merah. Med epidemijo je zbolel za covidom-19 in se komaj izvlekel," nam je še povedal njegov znanec.

Po neuradnih informacijah STA naj bi storilec pobegnil z avtomobilom in naj bi imel po pobegu pri sebi še vedno orožje, pa tudi ročno bombo. Na območju Polja je avto ustavil, iz njega izstopil in si nato sodil sam. Policija za zdaj teh informacij ni potrdila.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 20
  • Ender3 17:11 05.junij 2023.

    Bilo je na Fužinama, torej so bili taborniki na Trstenjakovi varni.

  • lojs 17:08 05.junij 2023.

    krivo je tole kislo deževno vreme, jutri bo baje bolš

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 16:59 05.junij 2023.

    policija pravi da so ga odkrili na širšem območju od kraja umora , s tem dokazujejo da nimajo pojma, ker od fužin do polja je pa res zelooooo daleč.