Ambient
378 ogledov

9 navdušujočih trendov v kopalniški opremi

kopalnica Žurnal24 main
Kopalnica je lahko zgolj uporaben prostor ali pa je čudovit, oblikovno dovršen in atratktiven dodatek vašega doma. Če želite, da bo vaša kopalnica ustrezala slednjemu opisu, smo za vas pripravili devet navdihujočih trendov.

Drzne tapete

Svežino belino kopalnic naj zamenjajo dramatični potiski, vzorci raznolikih velikosti in žive barve.

 

Okrogla ogledala

Lahko se poslovite od ogledal na omaricah, saj so te že kar nekaj časa passé. Najnovejši trend so velika, okrogla zrcala.

 

Mordo-bela kombinacija

Portugalska je najbolj zaželena turistična destinacija leta 2016, temu trendu pa sledi tudi kopalniška oprema, ki se zateka k retro vzorcem v modro-beli keramiki.

 

Zlate sanitarne armature

Nasvidenje, nerjaveče jeklo!

 

Klop v tuš kabini

Kar je bilo poprej namenjeno zgolj starejšim je zdaj najbolj vroč trend, saj bo vašo kopalnico spremenil v pravo wellness oazo. Pomislite tudi na udobje ob britju nog!

 

Walk-in tuš

Walk-in tuš izgleda prefinjeno ter optično poveča vašo kopalnico.

 

Zelenje

Ni razloga, da tudi v kopalnici ne bi pustili šopka cvetja (sploh, če prihajajo obiski!). V toplem in vlažnem okolju vam bodo dobro uspevale orhideje, kaktusi, ovijalke in plezalke.

 

Bide

Ne pozabite vgraditi tega must-have  kosa vsake sodobne kopalnice - ne le, da je izjemno priročen, je tudi ekološki (prihranite lahko več litrov vode, če se kak dan na teden izognete tuširanju).

 

Ogromni umivalniki

Zamenjajte dva umivalnika (zanj in zanjo) za večje korito. Ko boste morali oprati otroške igrače iz peskovnika ali pa se vam bo pokvaril pralni stroj, boste hvaležni. Pa še kopalnica bo izgledala čudovito!

Fotografije via Pinterest

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.