Ambient
17 ogledov

Barvito stanovanje v Barceloni

Stanovanje v Barceloni, Egue Y Seta
1/10
Žurnal24 main
Stanovanje, ki so ga nedavno prenovili v studiu Egue y Seta, je polno zanimivih oblikovalskih prijemov. Projekt, naslovljen 'opremljena praznina', je namenjen paru, industrijskemu oblikovalcu in učiteljici, ter njunemu štiriletniku.

"Oblikovali smo stanovanje, ki je odporno na igrače," se pošalijo arhitekti. "Čeprav je bilo opremljanje za kolega oblikovalca težko, je hkrati pripeljalo do veliko igrivih in zabavnih elementov znotraj prostora." Rezultati so dobro vidni na fotografijah: interier kar vibrira v barvah.

Egue y Seta projekt opišejo kot 'udobno praznino', ki je funkcionalno razrešena tako, da gosti in poudarja kolekcijo zanimivih kosov pohištva, umetniških del in literature, ki sta jo zbrala mlada lastnika. In kako bolje poudariti vse te kose kot z nevtralnim ozadjem?

Bela barva je bila popolno ogrodje za vizualne poudarke in močne kontraste. Drzni poudarki v prostor vnašajo dinamiko, humor in življenje, neenakomerno razporejeni barvni vzorci pa pritegnejo pozornost tako starejših kot otrok. 

Oprema: Egue y Seta, fotografije: VICUGO FOTO

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.