Ambient
44 ogledov

Čisto in privlačno

geberit 1
1/4
Žurnal24 main
Za številne ljudi odprta prha v ravnini tal z elegantno pršno kanaleto iz nerjavnega jekla predstavlja zlati standard. Geberitove pršne kanalete CleanLine zdaj nudijo inovativno rešitev, ki izpolnjuje tudi vse zahteve glede čistoče in higiene.

Geberitove pršne kanalete CleanLine niso le čudovite na pogled, ampak so tudi enostavne za čiščenje, tako da vam čisto nič ne bo preprečilo užitka v vaši prelepi prhi.

Če ste že kdaj čistili običajno pršno kanaleto, veste, koliko umazanije se lahko nabere pod pokrovom. Nove Geberitove pršne kanalete CleanLine nudijo idealno rešitev za to nehigienično težavo, saj nimajo skritih robov ali kotov na težko dostopnih mestih, zato jih lahko očistite brez težav. Poleg tega lahko pokrov majhne vtočne odprtine z integriranim sitom za lase odstranite in ga v hipu očistite.

Zaradi prilagodljivih možnosti namestitve se lahko Geberitove pršne kanalete CleanLine po potrebi enostavno namesti tudi neposredno ob steno. Dolžino pršne kanalete je mogoče prilagoditi tako, da natanko ustrezajo velikosti površine za prhanje. Nameščena pršna kanaleta deluje kot odprt profil, v katerem se voda zbira in teče v vtočno odprtino.

Tehnika vgradnje in zatesnitve Geberitovih pršnih kanalet CleanLine je dobro premišljena vse do potankosti. Zato je njihova vgradnja prav tako enostavna kot vgradnja običajnih talnih odtokov. Lastniki stavb in hiš so lahko brez skrbi, saj talno površino njihove prhe odlikuje trajno tesnjenje, ki preprečuje puščanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.