Ambient
9 ogledov

Družinsko igrišče

Družinsko igrišče, HAO Design Žurnal24 main
Tajvansko studio HAO Design je prenovil stanovanje v mestu Kaohiskung ter ga zasnoval kot družinsko igrišče. Želja naročnikov je bila ustvariti odprt dnevni prostor za mlad par, ki bi jima omogočal preživljanje prostega časa z otroki.

Studio se je v zasnovo odločil vključiti rekreacijske povšrine, ki jih je spretno vpletel v celoto.

Ko obiskovalec vstopi v prostor, najprej zagleda 60 kvadratnih metrov veliko površino za preživljanje prostega časa in rekreacijo, v središču katere je velika jedilna miza. Osrednji element zasnove, ki ga lahko po prenehanju uporabnosti družina preprosto odmontira in pospravi, je leseni tobogan. Celota je dopolnjena z gugalnico, ki je za otroke najljubši del njihovega novega doma.

Kuhinja je prehodni element med javnim in zasebnim delom stanovanja. Kompaktne shranjevalne površine dopolnjuje osrednji kuhinjski otok, ki vsebuje vse potrebne pripomočke za kuhanje.

Pianino, kotiček za počitek v manjši stenski niši ter večja dnevna soba, v kateri sta namesto kavča dve vreči za sedenje, pa zaokrožijo celoto v majhnim otrokom zanimivo stanovanje, v katerem jim gotovo nikoli ne bo dolgčas

Fotografije: Hey Cheesy via Interiorzine 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.