Ambient
101 ogledov

Ikeino pohištvo za brezžično polnjenje telefonov

Ikea - brezžične polnilne postaje za pametne telefone Žurnal24 main
Brezžični polnilniki telefonov niso novost na tržišču, toda Ikeina ideja o o združitvi polnilcev z osnovnimi pohištvenimi kosi minimalističnega oblikovanja je izjemna.

Električna napeljava ni estetska, je pa nujna za vsakodnevno upravljanje z našo elektroniko. Ikea že vrsto let ponuja pripomočke, ki vašo električno napeljavo organizirajo in skrijejo, z brezžičnimi polnilniki pa je dosegla svoj vrhunec. Razpon Ikeininh izdelkov za brezžično polnjenje sega od preprostih polnilnih postaj, preko enostavnih vsakodnevnih dodatkov za dom (svetil, mizic) pa do preprostih enot, ki jih lahko v lastno pohištvo vgradite kar sami.

Polnilne postaje so narejene tako, da v stiku z mobilno napravo napolnijo njeno baterijo – brez kablov in vtičnic. Vseeno je potrebno biti pozoren, saj mora imeti vaš pametni telefon vgrajeno možnost Qi brezžičnega polnenja. Za telefone, ki tega nimajo, Ikea nudi tudi ovitke, ki omogočijo kompatibilnost.

V vsak polnilec je vgrajen še dodaten USB vhod, ki omogoča polnjenje ostalih naprav.

Selje – nočna mizica ali odlagalna površina pri vhodnih vratih – je narejena iz barvanega jekla z vgrajenim brezžičnim polnilcem.

Namizna luč Varv iz izdelana iz jekla in najlona, X pa označuje mesto polnjenja.

Jeklena namizna luč Riggad ima polnilno postajo iz brezovega lesa.

Samostoječa svetilka Varv ima vgrajen podstavek za priročno odlaganje in brezžično polnjenje pametnih telefonov.

Glede na to, da so se mobilni telefoni prikradli v prav vse dele naših domov, so Ikeini oblikovalci razvili enojne in trojne polnilne postaje, ki jih lahko uporabljamo na katerikoli ravni površini.

Če pa želite brezžično polnilno postajo vgraditi v lasten kos pohištva, je Ikea zasnovala tudi posebno enoto Jyssen, ki jo lahko sami vgradite praktično kamorkoli.

Kosi so trenutno na voljo v angleških (in nekaterih ameriških) Ikeinih trgovinah.

Vir: Ikea 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.