Ambient
190 ogledov

Kompaktna, premična kuhinja

Kitch'T, studio designedby Žurnal24 main
Irena Kilibarda, direktorica in ustanoviteljica studia designedby, je na sejmu imm Cologne 2016 predstavila nov projekt - kompaktno in prenosno kuhinjo Kitch'T.

V studiu designedby notranji oblikovalci večkrat snujejo in nadzirajo izdelavo kuhinj. Med ustvarjalnim procesom so razvili sodoben koncept minimalne, premične kuhinje, namenjene predvsem mladim, aktivnim in mobilnim ljudem.

Kitch'T je zasnovala mlada oblikovalska ekipa, ki je dodobra seznanjena z najnovejšimi materiali in tehnologijami, izven delovnega časa pa vedno pripravljena na gibanje in akcijo ter neobremenjena z velikimi družinami, ki ponavadi zahtevajo večjo in bolje založeno kuhinjo. Zasnovali so nekaj, kar so potrebovali sami in za kar menijo, da predstavlja praktičen odgovor na sodobni življenjski stil. Kuhinja je namreč prenosna, nadgradljiva in prilagodljiva ter se spreminja vzporedno s spremembami v življenjskem slogu, selitvami lastnikov ali povečevanjem družine. 

Zgornjih kuhinjskih elementov ni, saj je vse potrebno pospravljeno pod ultra tanek kuhinjski pult. Kuhinja je široka 92 cm in dolga 365 cm, materiali in vgrajena bela tehnika pa so visokokakovostni, a vseeno sprejemljivega cenovnega ranga, primernega tudi za mlade. Kuhinjske omarice so narejene iz oljenega hrasta, ostali elementi - od kuhinjske pipe do nog - pa dopolnjujejo eleganten industrijski stil.

fotografije via archiproducts

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.