Ambient
25 ogledov

Leano gre na Kickstarter

leano Žurnal24 main
Leano, produkt mladih slovenskih oblikovalcev, je eleganten zložljiv ležalnik, ki je tako praktičen, da bo gotovo postal nepogrešljiv kos vsakega popotnika in ljubitelja piknikov. Podprimo ga na Kickstarterju!

Priročen ležalnik Leano je namenjen vsem, ki imajo radi naravo, ki prisegajo na drugačnost in ki se namesto pravilom raje prepustijo domišljiji, opiše svoj izdelek Nik, oblikovalec produkta.

Kar se je začelo v garaži, kjer je Nik predelal ležalnik leta 2013, sedaj dobiva končno obliko kot rezultat trdnega ekipnega dela. Tadej, Nik, Diana, Klemen, Peter, Blaž, Tim, Robert in Matija pričenjajo z novo Kickstarter kampanjo, v želji da bi njihov ležalnik doživel čim večjo podporo vseh, ki želijo v svoje vsakodnevno rutino vnesti kanček svežine in spontanosti.

 

Na kampanjo, ki se bo pričela jutri, 5. maja, trajala pa en mesec, so se pripravljali leto dni. Kot pravi Tadej, je bila v teh časih ključna podpora bližnjih in prijateljev, ki so jih spodbujali in pomagali pri delu. Njihov cilj je zbrati 5 tisoč dolarjev, kolikor potrebujejo, da zaženejo proizvodnjo.

 

Leano odlikuje lahkost in preprostost, kar po besedah ekipe ponazarja popolno nasprotje vsega, kar nas danes obdaja. V času informacijske tehnologije in elektronizacije vseh aspektov našega življenja je Leano povratek k bistvu - ustvarjanju človeškega stika, brez nepotrebnih umetnih šumov. Pol kilograma težek »lifestyle« pripomoček, sestavljen v nekaj trenutkih, služi kot opomnik, da tehnologija ne prinaša le izboljšav, temveč nas tudi oddaljuje od vsega prvinskega. V njem bodo vsi ljubitelji kampiranja, plaž, parkov in travnikov ter poletnih festivalov prepoznali zvestega sopotnika, ki bo nudil zadostno oporo, ko si jo boste zaželeli.

 

 

Leano je privlačen za vse, ki cenijo drugačnost in vse, ki se radi zadržujejo zunaj.

 

Barvno podlogo, ki daje stolčku atraktiven, vendar preprost izgled, bodo šivale šivilje iz socialnega podjetja Tekstilnica. Kot pravijo v ekipi Leano, so se za to odločili, ker se zavedajo težkih razmer, v katerih so se znašli tisti, ki opravljajo tovrstna deficitarna dela. »Lahko bi se odločili, da se produkt v celoti izdela nekje v tujini, vendar bi se s tem nekako izgubil  tudi del namena« še pove Nik. Tako bo produkcija izdelka v celoti potekala v Sloveniji.

Vsi, ki bi želeli izraziti podporo mladim ustvarjalcem, lahko to storite na: http://getleano.com/

Foto: Leano

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.