Ambient
32 ogledov

Opremite dnevno sobo z osmimi atraktivnimi kosi iz Milana

milanski pohištveni sejem - dnevna soba Žurnal24 main
Za vas smo izbrali med več kot milijoni kosi pohištva iz milanskega pohištvenega sejma. Uživajte v izboru najboljšega za opremo vaše dnevne sobe!

1 Halo, Softline // 2 Slide, Lago // 3 Creus, Riva 1920 // 4 LagoLinea, Lago // 5 Treelight, Vertigo Bird // 6 Mondana, Riva 1920 // 7 Kerros, Iittala // 8 Bubble Gold, Missoni

1 - Halo, Softline

Sistem Halo je setavljen iz večih različnih naslonov, s katerimi prilagajamo svojo sedalno površino in jo sestavljamo v različne konfiguracije, ki segajo od enoseda pa do troseda. Vizualni poudarek je na velikem naslonu, ki poleg udobja nudi tudi povečano zasebnost in izboljša akustiko.

 

2 - Slide, Lago

Preproga je sestavljena iz diagonalno zarezanih trapezoidov, ki jih lahko poljubno sestavljamo na nešteto načinov. S tem lahko ustvarimo cele pokrajine, ki se spreminjajo iz leta v leto ali celo z dneva v dan.

 

 3 – Creus, Riva 1920

Creus je zares unikaten stol.

Je skulptura ergonimskih in valovitih linij, ki nudijo udobje in sprostitev. Izdolben je iz enega kosa masivnega cedrovega lesa. Stoji na vrtljivem podstavku iz mat kovinske površine.

Da pa bi Creus postal še popolnejši, mu lahko dodamo usnjeno blazino Vintage.

Prodaja: Studio Culina, Kajakaška cesta 40a, Ljubljana - Šmartno

 

4 - LagoLinea, Lago

Sistem LagoLinea je zgrajen iz tankega, lahkega grafičnega profila, kar dovoljuje maksimalno izraznost pri sestavljanju polic. S ponujenimi moduli je moč opremiti stene na enkraten način, s klasičnimi ali abstraktnejšimi oblikami, ki pa jih vedno odlikuje izjemna lahkost končne podobe.

 

5 - Treelight

Kot pove že ime, gre pri svetilu Treelight za skupek navidez naključno zbranih "vej", ki visijo (posamezno ali v šopih) nad našimi jedilnimi ali pisarniškimi mizami. Vršički vej so opremljeni z LED diodami, ki v nas prebudijo občutke veselja in praznovanja, ki bi morali spremljati naše obroke z družino in bližnjimi.

Več informacij: Vertigo Bird

 

6 - Mondana

Stol iz masivnega cedrovega lesa je nastal kot poklon predmetu, ki ga ženske ljubijo – torbici. Je homage Pop Artu, saj s pazljivim detajliranjem točno in avtentično povzame original ter ga poustvari v novem materialu.

Ta stol združuje funkcionalnost in estetiko in je primeren za bivanjski kontekst, saj v sebi združuje tako oblikovanje kot umetnost.

Prodaja: Studio Culina, Kajakaška cesta 40a, Ljubljana - Šmartno

 

7 - Kerros, Iittala

Kerros v finščini pomeni plast, nadstropje. Polica Kerros je oblikovana tako, da ustvarja več nivojev odprte odlagalne površine, primerne za katerikoli prostor doma. Lahko jo uporabimo kot odlagalno mizico, omaro za shranjevanje ali pa dvonadstropni pladenj. Lahko jo celo postavimo na mizo, ko na njej postrežemo čaj ali pa vse sestavine obilne večerje.

Kerros je izdelan iz lepljenega lesa.

 

8 - Bubble Gold, Missoni Home

Talno svetilo Bubble Gold je krivljena jeklena mreža, pobarvana na zlato, v katero je vstavljena preprosta žarnica. Svetilo spominja na ptičjo kletko in je s svojo nežnostjo gotovo dodatek, ki se poda v prav vsak prostor.

Fotografije: arhiv proizvajalcev

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.