Ambient
53 ogledov

Pop-up flat: slovensko oblikovanje v berlinskem stanovanju

pop-up flat Žurnal24 main
Berlinsko stanovanje, priložnostno opremljeno s slovensko dizajnersko opremo, bo za tri dni odprlo svoja vrata vsem ljubiteljem sodobnega oblikovanja.

Pop Up Flat I FEEL DESIGN je projekt, ki se bo tri dni odvijal znotraj stanovanja v srcu Berlina. Stanovanje je opremila slovenska arhitektka Ana Gruden s kolegi, v ta namen pa bo v njem razstavljena široka paleta opreme slovenskih oblikovalcev.

Poleg industrijskega oblikovanja bodo na ogled tudi dela slovenskih umetnikov, koncertirali bodo slovenski glasbeniki in predstavljena bo slovenska kulinarika. Obiskovalci bodo postali uporabniki prostora in slovenskih oblikovalskih produktov. Namen pop-up razstave je približati domačo kulturniško produkcijo nemški in mednarodni publiki.

Organizatorji povedo: "I Feel Design povezuje slovenske oblikovalce in podjetja in jih pod skupnim imenom predstavi mednarodnemu trgu. Naš cilj je predstaviti slovensko tradicijo in obrt, ki se je vztrajno oblikovala skozi mnoge generacije in je danes dosegla vrhunec kreativnosti, tehnologije in kvalitete v evropskem prostoru. I Feel Design je dokaz, da kljub omejeni produkciji lahko doežemo visko kvalitetne in konkurenčne produkte."

Razstavo si bo moč ogledati med 7. in 9. julijem, obiskovalci pa se bodo lahko udeležili otroških delavnic, koncerta Tinkare Kovač in predstavitve 3D tiskanja hrane. Predstavljeni bodo produkti oblikovalcev studiev Aklih, Arhimodul, BelaBela, Donar, LL stol, Klobbka, Est=etika, Gorenje, Luster, Mirjam SS, Odeja, Polona Polona, Rex, Ropot, Stolarna, Wood I play, Studio Drevo in Woodieful Chair. Vabljeni na Winsstraße 68 Hinterhaus, Prenzlauer Berg, D-10405 Berlin.

Več na ifeeldesign.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.