Ambient
294 ogledov

Sanjska hiša, kot si jo želijo uporabniki Pinteresta

Sanjska hiša uporabnikov Pinteresta Žurnal24 main
Klasični slogi in mili odtenki so še vedno najpriljubljenejši, sporočajo z družabnega omrežja Pinterest, kjer so sobo za sobo razkrili najvrečkrat pripete fotografije interierjev.

Sanjska hiša s popolnim interierjem in belo leseno ograjo je ne glede na trende še vedno najpriljubljenejša izbira med lastniki hiš - takšen vtis namreč dajejo najpriljubljenejše priponke socialnega omrežja Pinterest. Na vrhu lestvice so interierji s čisto in klasično zasnovo, medtem ko tistih z norimi dizajni in vpadljivimi barvami na lestvici ni. 

Pri spletnem časopisu TechInsider so poprosili Pinterest, naj jim pošljejo najbolj priljubljene priponke vseh prostorov v hiši in rezultat, pravijo, je skoraj kot odrasla hiša za Barbike.

Sanjska hiša, opremljena glede na trende s Pinteresta, namreč izgleda nekako tako:

Klasična zasnova hiše v New Yorku arhitektov DeGraw & DeHaan je najpriljubljenejša med fasadami. 

Dnevna soba mora imeti visoke stropove, sive stene in odprt tloris. Priljubljena so tudi velika okna na dvorišče in teraso.

Največkrat pripeto dnevno sobo so opremili pri Ambiance in fotografirali pri Spacecrafting Architectural Photography. Opremljena je v priljubljenih sivih in bež odtenkih in z dvojnim kavčem. Kiti se tudi z dvojnim stopniščem.

Topli poudarki in zanimivi dodatki za dom so v ospredju jedilnice oblikovalcev iz Tin Barn Market. Priljubljeno je mešanje stolov, dekoriranje s svečami in lestenci.

Uporabniki Pinteresta obožujejo to zračno kuhinjo iz studia Drury Designs. Kuhinja je opremljena z marmorjem in klasičnimi belimi ploščicami in olepšana s številnimi svežimi šopki. 

Tudi rustikalen tlak in velik centralni kuhinjski otok so v kuhinji priljubljeni oblikovalski elementi. 

Seveda ima sanjska hiša poleg dnevne sobe še dodatno sobo v kleti, kjer se lahko odvijajo različne aktivnosti: od igranja bilijarda pa do točenja alkoholnih pijač za vgrajenim barom.

Še ena izmed priljubljenih dodatnih sob je soba za medije oziroma hišni kino. Kar je pritegnilo uporabnike Pinteresta na tej fotografiji je dvojna funkcija: med gledanjem priljubljenega filma je lahko še povečerjate.

In če ste uredili klet, morate preurediti tudi podstrešje in nič ni bolj "pinteresovsko" kot zračna bež soba z gugalnico.

Spalnica mora biti opremljena z lestencem in dodatnim naslanjačem pri oknu, primernem za listanje knjig in revij.

Alternativa je uokvirjen napis "love" (ljubezen) in pa veliko, veliko blazin.

Če želite biti produktivni v svoji Pinterest hišici, morate imeti tudi svojo domačo pisarno. Lestenec je - spet - nujen poudarek.

Uporabniki imajo dva najljubša stila kopalnic: prvi je popolnoma bel interier z umivalnikoma zanjo in zanj ...

... kopalnica oblikovalskega studia Jenna Sue Design Co. pa je opremljena v stilu sodobnega kmečkega glamurja, ki je med uporabniki Pinteresta med najbolj priljubljenimi.

Tudi garderobne sobe kraljujejo na spletni strani: dotična je odlična za lastnice številnih parov čevljev.

Druga najpriljubljenejša garderobna soba pa uporabi čisto vsak prost kotiček, ima na garderobnih vratih ogledala in je lično barvno organizirana.

Med uporabniki je prav tako priljubljeno pametno shranjevanje pod stopnicami.

In končno - sanjska hiša ne bi bila popolna brez lično urejenega vrta. Nekateri so si zaželeli pokrito teraso z mizo za bilijard in prostorom za uživanje...

... spet drugi pa imajo raje rustikalno teraso z žarom, ognjiščem, prelepo zazelenitvijo in celo dekorativnim vodnjakom.

Novinarji portala E!Online pa so izračunali, da bi izgradnja takšnega doma stala približno 2,3 milijone evrov ali (natančno) 2 522 140 $. Kaj moremo - sanje so drage.

Tudi nas lahko najdete na Pinterestu!

fotografije: Pinterest

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.