Ambient
73 ogledov

Šik domača pisarna modne blogerke

Domača pisarna Žurnal24 main
Christine Andrews, modni blogerki za Hello Fashion, je okusno opremljen dom izjemnega pomena. Prav posebno pozornost pa je posvetila svojemu domačemu delovnemu kotičku. Pokukajte!

Prav vsak detajl svoje prenovljene domače pisarne je Christine dobro premislila in razporeditev, pohištvo in vzorce spreminjala, dokler ni bila popolnoma zadovoljna. Dva meseca po začetku prenove je končno razkrila svojo ženstveno opremljeno pisarno, ki je navdušila tako poznavalce mode kot arhitekture.

Christine pove, da jo je navdihnila barvna paleta kupljene grafike, iz katere je nato izpeljala celotno opremo. V pretežno ženstven, bel interier, je vnesla močne barvne poudarke v modri, zeleni in koralni barvi.

Blogerka prizna, da jo je bilo sprva notranjgea opremljanja strah - kljub temu, da ji gre kombiniranje oblačil zlahka od rok, pa je bilo ustvarjanje prijetnega, šik prostora zanjo težja naloga. Vseeno je s sadovi dvomesečne prenove izjemno zadovoljna.

Najbolj presenetljiv kos pohištva? Knjižna polica, namenjena živopisanim salonarjem.

Več o procesu opreme lahko najdete na blogu Hello Fashion.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.