Ambient
230 ogledov

Slovenska znamka oblačil Neon Rabbit

Neon Rabbit
1/15
Gregor Gobec
Slovenska znamka Neon Rabbit popolno zaobjame urbani življenjski slog, kjer ni meja med delom, zabavo in prostim časom.

Z izvirnimi majicami, potiskanimi z avtorskimi grafikami, linijo po meri narejenih longboardov ter končno tudi activewear kolekcijo je definiran slog mladega urbanega uživača. Neon Rabbit je izjemen produkt slovenskega oblikovalskega dua, Irine Milijič in Gašperja Renka.

 

Longboardi

Longboard nudi hiter transport po mestu in je idealen za vse adrenalince po srcu, ki lahko z njim dosežejo izjemne hitrosti. Je obvezna oprema vsakega aktivnega posameznika, ki namesto avtomobila raje izbere veter v laseh in fleksibilnost mestnega potovanja.

Longboard je daljša različica skateboarda, velikokrat je od slednjega celo hitrejši. Uporablja se tako kot športna oprema kot preprosto transportno sredstvo. Najdemo jih v različnih velikostih in oblikah, ki vam jih glede na osebne preference pri Neon Rabbitu izdelajo po želji. Gašper Renko, po izobrazbi fizik, je namreč preučil lastnosti slovenske breze in steklenih vlaken in jih združil v izdelek, ki je izjemno lahkoten in fleksibilen in omogoča udobno vožnjo po mestu, prilagojeno vašemu znanju in željam.

 

Majice

T-shirt, kot del osnovne garderobe vsakega posameznika, je z leti postal 'statement' kos, ki z napisi in motivi izraža posameznikov osebni slog in doprinese k njegovi celostni podobi. Zato so unikatne majice z umetniškim pečatom vedno bolj zaželjene. Seveda jih Neon Rabbit ponuja ogromno: za tiste, ki ljubijo umetnost, za zasvojence z dizjanom, modne sledilce in ljubitelje življenja.

Irina Milijić se aktivno ukvarja s slikarstvom in grafikami in raziskuje vse, od klasičnih likovnih del do geometrijskih vzorcev. Na kolekciji T-shirtov za moške in ženske najdemo tako odtise Irininih umetniških del kot humorne kolaže živali v človeških oblačilih.

 

Kolekcija activewear oblačil

Activewear je zadnji in največji doprinos k blagovni znamki. Že tako unikatnemu naboru produktov je piko na i postavila kolekcija oblačil, ki kombinira visoko modo s športno estetiko. Če oblačila iz kolekcije spretno dopolnimo z osebnim stajlingom, jo lahko nosimo v službo, na tečaj joge ali pa na poletno zabavo.

(Foto: Boris Klavžar)

Activewear ni le nabor udobnih oblačil z dodano vrednostjo dobrega dizjana, pač pa je celoten življenjski slog. Če obleka naredi človeka, so nosilci Neon Rabbita tisti, ki tudi brez pretiranega truda izgledajo odlično. V kolekciji najdemo asimetrično maksi obleko, narejeno iz jerseya, oprijeto krilo, ki izgleda, kot bi bilo potiskano z neštetimi naslovnicami Voguea, pisane jakne bomber, pa seveda pajkice, prevelike puloverje in športne majice. Udobno, mladostno in urbano.

Izdelke Neon Rabbita lahko (tudi po osebnih merah!) naročite na www.neonrabbit.eu

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.