Ambient
46 ogledov

Slovensko oblikovanje po nižjih cenah: Off in sploh #2

Off in sploh #2 Žurnal24 main
V stari tiskarni Mladinske knjige, v Mestu oblikovanja, bo jutri, 15. septembra med 10 in 22. uro zaživel krativni sejem slovenskih oblikovalcev.

OFF IN SPLOH je celodnevni dogodek, namenjen prodaji in predstavitvam dobro oblikovanih izdelkov, inovativnih materialov, inženirskih, mojstrskih in družboslovnih znanj ter izvirnih stroitev, ki bogatijo urbani življenjski slog.

V stari tiskarni Mladinske knjige, v Mestu oblikovanja, bo zaživel kreativni sejem, na katerem bodo na voljo avtorski izdelki modnega in produktnega oblikovanja po nižjih cenah, knjige in popusti na storitve, dogajanje pa bodo popestrile predstavitve ter intervencije podjetij in ustvarjalcev.

 

Ob 17:00 bo revija Hiše, soorganizatorka dogodka, organizirala razpravo 'Smo na pragu nove revolucije v arhitekturi?' o 3D tehnologijah in njihovem vplivu na cenovno dostopnost arhitekture.

 

Kolektiv Young@Squat bo na voljo za stiliranje obiskovalcev, pri strokovnjakinji za usnje Mojci Goltes si boste lahko sami ustvarili mošnjičke, pri podjetju Mulej Vizije pa boste lahko prizkusili metodo za asociativno in ustvarjalno razmišljanje, medtem ko boste občudovali njihovo unikatno serijo kreacij iz keramike.

 

Ekipa Mellow Moose Station bo za vas v živo prenavljala vintage pohištvo, Moi bodo brusili modne dodatke – lesene metuljčke, v kozarcih proizvajalca Stories Design pa boste lahko preizkusili žganico.

Jadranka Novak – PUPA se bo predstavila s ponudbo otroških pokrival, podjetje Galerija Farzad pa bo pripravilo predavanje o perzijskih preprogah in njihovem restavriranju.

 

Predstavljenih oblikovalcev bo še več, zato ne zamudite dogodka, ki bo jutri, 15. septembra, med 10. in 22. uro v prostorih bivše tiskarne Mladisnke knjige za Bežigradom. Več o programu lahko preberete na spletni strani Mesta oblikovanja, kjer se lahko na dogodek kot obiskovalec tudi prijavite. Se vidimo! 

Fotografije: Off in sploh #2 na Facebooku 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.